Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
2010 muş ya pardon31.08.2020 tarihinde az sonra derken 15.09.2020 mi oluyor![]()
duyumculuğa başladım reis
![]()
takipte kalın![]()
![]()
Boş yapmayalım silelim postumuzuduyumculuğa başladım reis
ünal aysal özel helikopterini gönderip 3'ün birini almıştı sadece Ujfalusi gelmişti ama defansta gerçekten baya yararlı olmuştu reisforlan + reyes + ujfalusi hayırlı olsun diyebilir miyiz
Kale ve orta saha haric her bolgemiz yeterli. Musleranin bir an once donmesi gerek. Ve dos lzm. Kaliteli dinamik bi dos orijinli adam gerek.
Hoca istedigi kdr her oyuncuyu 6da oynatiriz desin. Yanlis bir ifade o. Her oyuncunun bi orijini vardır. Ve bana gore Dos joker oyuncularin oynayabilecegi bi bölge dgl
Belhanda kdr top kaybi yapiyor yahu. Biraz direncli bi takim patates eder herkes orijin mevkisinde oynasin. Ayhan akman gibi 10 numara baslayip dos bitirenlerin sonunu goruyoruz.Transfer gelsin kesin de taylan 6 numara olursa cok iyi para eder.
Tam bi hıyar yav.Menajeri milli takımda oynatmıştır..Sabah kahvaltısında Ligue 1 özetlerini izliyordum.
Burda istenen Savenier ve teneke bağlayıp yolladığımız Nzonzi gözüme çarptı.
Savenier her hücum girişiminde var nerdeyse. Özette bile ben burdayım diyor. Kaçan balık büyük olmuş.
Nzonzi ise daha da dikkatimi çekti. O da tıpkı Savenier gibi her pozizyonun içinde, ama ters olarak.Herif bizde nasılsa orda da aynı yav. Tüm pozisyonları en güzel yerden izliyor. Kaleciyle karşı karşıya kalıp dışarı vurdu bir de. Bu kekoyu nasıl Fransa kadrosuna almışlar inanılır gibi değil.
Potansiyeli çok fazla. Sözleşme yenilenmeli yoksa olduğundan ucuza gidecekYanlız Marcao’da ki gelişimi gördünüz mü.? Defanstan bu kadar rahat oyun kurabilen kaç futbolcu var. ? Yemin ederim Galatasaray’ımız da olduğu için söylemiyorum diğer liglerde olsa yanına yaklaşamassın. Atalanta,Stuttgard veya bu liglerin herhangi bir takımında olsa özellikle İngiltere takımları şimdiye sıraya girmişlerdi. Zaten onun için Lyon ve Atalanta istemişti. Uyanık çakallar. Bir sene oynat 50’ye sat.
Bu iddaa neye gore fenerbahçeyi favori olarak feneri gösteriyor hayret tabii onlarda biliyor fener taraftarı salagin teki şimdi basarlar parayı sezon başı
Insua ve Misimovic h.o diyebiliriz.