Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
Yakında uzatırız diye düşünüyorum. 2 sene sözleşmesi var. 5 yıllık imzalamalıyız.Potansiyeli çok fazla. Sözleşme yenilenmeli yoksa olduğundan ucuza gidecek
Yakında uzatırız diye düşünüyorum. 2 sene sözleşmesi var. 5 yıllık imzalamalıyız.Potansiyeli çok fazla. Sözleşme yenilenmeli yoksa olduğundan ucuza gidecek
Aman boss gözunu seveyim daha taksitleri bitmedi..
Bülent T. denilen ezberci romantiğe izletmek lazım da, o herifin hiçbir maçı izlediğine inanmıyorum ben.Tam bi hıyar yav.Menajeri milli takımda oynatmıştır..
Fenerbahçe, Liverpool’dan Divock Origi’yi kiralamak için teklif yaptı. (Mirror)
Belhanda kdr top kaybi yapiyor yahu. Biraz direncli bi takim patates eder herkes orijin mevkisinde oynasin. Ayhan akman gibi 10 numara baslayip dos bitirenlerin sonunu goruyoruz.
3 taksit haMert Yılmaz için Beşiktaş 500 bin euro teklif etti, Bayern 1 milyon euro talep etti! Siyah beyazlılar teklifi 600 bin euroya yükseltirken 3 taksit seçeneği sundu. (Asist Analiz)
Fb Ze luiz + Mandzu
musap senden bizle ilgilide haber duymak isterizFb Ze luiz + Mandzu
Bunu peşin almıştık oyna devamAman boss gözunu seveyim daha taksitleri bitmedi..
çok büyük oyuncu olma yolunda ilerliyorYanlız Marcao’da ki gelişimi gördünüz mü.? Defanstan bu kadar rahat oyun kurabilen kaç futbolcu var. ? Yemin ederim Galatasaray’ımız da olduğu için söylemiyorum diğer liglerde olsa yanına yaklaşamassın. Atalanta,Stuttgard veya bu liglerin herhangi bir takımında olsa özellikle İngiltere takımları şimdiye sıraya girmişlerdi. Zaten onun için Lyon ve Atalanta istemişti. Uyanık çakallar. Bir sene oynat 50’ye sat.
Kayserispor, Pedro Henrique ve Gustavo Campanharo’nun sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattı.
![]()
Belhanda goodbyemusap senden bizle ilgilide haber duymak isteriz