GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 234

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,4K
Sayfa
234/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
idrissa-doumbia-of-sporting-cp-looks-on-during-the-taca-da-liga-cup-picture-id1201181366

Gelsin mi?
Defansif meziyetleri, çoğu orta takım Stoperleden daha iyi. Oyuncu daki parlak nokta fiziki gücü ve dayanıklılığı.
Screenshot_20200915_160603.webp

Hız ve tekniği malesef istenilen seviyede değil. Bu oyuncu ancak 433 / 4141 gibi sistemlerde çakılı Önlibero oynayabilir. Yanında mutlaka ofansif ve dinamik oyuncular olmalı.

Ben daha hızlı, çevik ve oyunun iki yönünü daha iyi oynayan birisini isterim. Doumbia kümeye veya orta sıra takımlar için iyi bir seçenektir, lakin Galatasaray set oyununa ve dar alan becerisi yüksek oyunculara ihtiyacı var.

Kanımca Terim de aynı düşünüyor dır...

___#8______#8
______#10

O İki #8 numara, Box-to-Box oyuncu ise, yapılabilinir. Hele Lig'de büyük takımlar için bir defansif #6 fazla lüks - çoğu anadolu takımları sıkı kapanıp, "Çanakkale Geçilmez" oynuyorlar.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Son düzenleme:
Aynen o. Yani ben de pek bilmiyorum güvenilir mi değil mi
Ama ilk o verdi sanki haberi

O direk 1. ağızdan olan konuşma olduğundan yanlış değildir. Ha biri arayıp ben D'villa dese MÖS direk inanıp soru sorabilir yani çok şey değil.

Genelde haberleri kolpa çıkıyor. Zaten Portekizli bir gazeteci ile görüşmüş falan doğru çıkma ihtimali bence sıfır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt