GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 236

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,5K
Sayfa
236/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 yasinda, neden olmasin. Iki yonlu oynayabilecek bir oyuncu. Haaa gelirmi, onu bilmem.
35 yaşında dediğimiz adam çinde ya da arabistanda oynamıyor. EPL'de 38 maçın 30'unda oynamış 26'sında ilk 11. Büyük ihtimalle Pep'in tahtaya yazdığı ilk isim.
İki yönlü oynayabilecek değil hali hazırda oynayan bir isim bu yüzden de hâlâ oynuyor premier ligde.
Gelir mi sorusuna cevap verim. Gelmez. Bugün city'den ayrıldım dese kapısında kuyruk olacak 10 tane elit kulüp çıkar.
Ayrıca maaşı da bugünün şartlarında karşılanabilecek gibi değil.

Bu profil 15.09.2020 saat 17:43'den itibaren Younes Belhanda fanıdır.
diego.gif

Emre Kılınç ilk yazicaklardan biri bence .

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emreyi unuttum, bencede.
35 yaşında dediğimiz adam çinde ya da arabistanda oynamıyor. EPL'de 38 maçın 30'unda oynamış 26'sında ilk 11. Büyük ihtimalle Pep'in tahtaya yazdığı ilk isim.
İki yönlü oynayabilecek değil hali hazırda oynayan bir isim bu yüzden de hâlâ oynuyor premier ligde.
Gelir mi sorusuna cevap verim. Gelmez. Bugün city'den ayrıldım dese kapısında kuyruk olacak 10 tane elit kulüp çıkar.
Ayrıca maaşı da bugünün şartlarında karşılanabilecek gibi değil.

Sakin ol renktas, dogruluk payin var ama kimler gelmez dediler ama geldiler. Fernando geldiginde banko oynuyordu, gomis fransada en cok Gol atanlardandi ve geldi. Sneijder 28 yasinda geldi. Haaa maddi durum dersen, belhanda giderse sponsorlarla onun maasi karsilanir. Birde 35e gelmis oyuncu EPL disina cikmak isteyebilir. Yeterki klubun ikna gucu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt