Ali Ece: "Fatih Terim'in oyun dizilişi bence 2-7-1"
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok pardon ama fernandinho yazmaktaki amaç ne? Hayal mi yani
Özenti misin krdsmBu profil 15.09.2020 saat 17:43'den itibaren Younes Belhanda fanıdır.
hayrettinin altındaki arif miydi onunda adı ?Şu kadroda bir tek onu hatırlamadım
Yusuf tepekulehayrettinin altındaki arif miydi onunda adı ?Şu kadroda bir tek onu hatırlamadım
pek oynamıyordu herhalde renktaş değil mi ?Yusuf tepekule
Nereye gidiyorsun...dur daha fifa21 oynayacağız İnşallah :-)Olum ben haklıyım lan, tabi bu durumu yıllar sonra anlayacaksın ama o zaman buralarda beni bulamazsın![]()
![]()
35 yaşında dediğimiz adam çinde ya da arabistanda oynamıyor. EPL'de 38 maçın 30'unda oynamış 26'sında ilk 11. Büyük ihtimalle Pep'in tahtaya yazdığı ilk isim.35 yasinda, neden olmasin. Iki yonlu oynayabilecek bir oyuncu. Haaa gelirmi, onu bilmem.
Bu profil 15.09.2020 saat 17:43'den itibaren Younes Belhanda fanıdır.
1 yıl falan kalmıştı bizde sonra kiralık falan gittipek oynamıyordu herhalde renktaş değil mi ?
Özenti misin krdsm
Utanmıyor musun o avatardan yaw.Özenti misin krdsm
Beranda fanı benim artık buradaAnlamadim pardon ?
Beranda fanı benim artık burada
Emre Kılınç ilk yazicaklardan biri bence .
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
35 yaşında dediğimiz adam çinde ya da arabistanda oynamıyor. EPL'de 38 maçın 30'unda oynamış 26'sında ilk 11. Büyük ihtimalle Pep'in tahtaya yazdığı ilk isim.
İki yönlü oynayabilecek değil hali hazırda oynayan bir isim bu yüzden de hâlâ oynuyor premier ligde.
Gelir mi sorusuna cevap verim. Gelmez. Bugün city'den ayrıldım dese kapısında kuyruk olacak 10 tane elit kulüp çıkar.
Ayrıca maaşı da bugünün şartlarında karşılanabilecek gibi değil.
Şu Fernandinho haberini kim çıkarttı allah aşkına bırakın şunu yav