Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Levent Şahin Nainggolan gonderisini beğenmiş diyorlar
Levent Şahin Nainggolan gonderisini beğenmiş diyorlar
Etebo dedigin adam 24 yasinda 31 kez nijerya milli takimin formasini giymis. Taylan’in geldi geleli oynadigi iyi mac sayisi en fazla 3 falandir. Basaksehir ve fb’ye karsi gorecegiz.Forumda Doumbia ve Etebonun adını ilk defa bir kaç hafta önce duyanlar sırf yabancı diye nasıl top oynadıgını bilmeden 11 e ekliyor. Taylan’ı görmezden gelip...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yine mi . eski degil mi oLevent Şahin Nainggolan gonderisini beğenmiş diyorlar
Firsat tranaferi olursa da yaşina bakmayiz da dedi. Ben gelecegini/alabilecegimizi sanmiyorum bu aradaHoca ısrarla bonservis kazandıran, son durağı burası olmaması gereken futbolcu arayışlarında olduğunu belirtiyor.Fernandinho zor ihtimal bence.
Gerçekten bu kadar salak saçma işler peşinde koşan bir camianın başarılı olma şansı yok senelerdir kupa bile alamıyor olmasına 13 senedir şampiyonlar ligine gidemiyor olmalarına şaşırmamak lazımMarcel Tisserand, Fenerbahçe'de!
Wolfsburg: "İki kulüp arasında yapılan anlaşma doğrultusunda Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transferinin detayları paylaşılmayacaktır." https://t.co/l0BZBe0eDY
Tottenham bunu alsında Manchester'da Alex Telles'i alır. Şu an elimizde 1.2 milyon var Telles 20'ye giderse 1.4'de oradan geliyor. 2.5 kiralık+ satın alma ile bir scout transferi gelir orta sahaya artık.Ornstein Exclusive - Tottenham close to agreeing deal for Spain left-back Sergio Reguilon on permanent transfer from Real Madrid. Not done but highly possible. Man Utd have also held discussions for 23yo but no agreements with him or Madrid
bizim duyumcular: adi S ile baslayan yasi 22-28 olan en büyük 5 ligde oynayan orta saha ile temas haline gectik
Ya söktursun buda, a spor da calisacam diye iyice onlar gibi olduEvren Turhan: Galatasaray'ın Fernandinho ile ilgili bir girişimi var. Eğer Galatasaray Fernandinho transferini bitirirse bu çok önemli transfer başarısı olur. Gelenleri, gelmeyenleri de unutturur.
hedef23![]()
Valla duyumculara ben kızamıyorum. Şu anda Apo ve başkan bile kimin geleceğini bilmiyordur. Başka bi topçuyu getirmeye çalışırken Lemina gündemimizde yok dediler. Avuçlarını yalayınca ilgileniyoruza döndüler...Ornstein Exclusive - Tottenham close to agreeing deal for Spain left-back Sergio Reguilon on permanent transfer from Real Madrid. Not done but highly possible. Man Utd have also held discussions for 23yo but no agreements with him or Madrid
bizim duyumcular: adi S ile baslayan yasi 22-28 olan en büyük 5 ligde oynayan orta saha ile temas haline gectik
Barcelona genç takımda falan var mı kiralanacak orta saha acaba bize olabilir Türkiyeye geliyor diyor galiba