GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 243

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,6K
Sayfa
243/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya burda haftalar önce dedik arkadaş. Olmayacak hayallerin peşinde koşacağınıza gidin ama iyi ama kötü, alabildiğiniz herifleri alın kampa yetiştirin...
Lerma vs gibi olmayacak hedeflerle zaman kaybettik. Sonra da iş dediğimize geldi. Etebo'yu aldılar ki genç topçuyu her daim desteklerim. Mevzu Etebo'nun gelmiş olması değil. Ama ulan adama demezler mi herif kamp görse ve şu an hazır olsa fena mı olurdu diye?

Aynı hatayı yine yapıyorlar. Sonucun farklı olma ihtimali yüzde 3 filan. Yine Etebo gibi birilerini getirirler, 1 ay hazır olmalarını bekleriz artık.

biliyorum bastan dedim zaten les oyuncu diye. Ama söyle durum var: Marcelo da h96 de cok cok kötüydü burada iyi oynadi bjkde.
Tisserand Zankanin biraz hizli + az daha teknik hali.

Ama cok serefsiz bir herif. kafasi bozuldugunda maci satar oynamaz
Lugano tarzı değildir umarim.cunlu Lugano psikopati hem liderdi hem takımı havaya sokuyordu çok iyidi

Bizimkiler birilerini illaki satar butce yaratiriz diye hesap edip oyle bir transfer listesi olusturmuslar. Ismi cikan ilgilendigimiz adamlar 6-7 milyon luk adamlar. Tabi satmayi planladiklarini satamayinca patladilar. Simdi kiralik ya da bedava oyuncu ariyoruz. Ya da son alternatifleri bitirmeye calisiyoruz.

Tisserand basit oynamayi sevmiyor. Bir pozisyon ne kadar basitse, o kadar fazla luzumsuz riske girmeyi seviyor. Teknigi fena degil diye, arkada calim falan denenedigi diye hatirliyorum.

Bu sayfada onu anlatiyorlar. Baslik olarak basitlik ona düsmandir secmisler.

Forumda Doumbia ve Etebonun adını ilk defa bir kaç hafta önce duyanlar sırf yabancı diye nasıl top oynadıgını bilmeden 11 e ekliyor. Taylan’ı görmezden gelip...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen Taylan'i kaç kez izledin?

Görende geçmiş senelerde sürekli Erzurum'un maçlarını takip ediyor sanır.

Bu haftaki maçta iyi görünmesinin sebebi iyi koşup, mücadele etmesi ve boşlukları zamanında kapatması ancak tekniği hala iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt