İsmail İşler
Kırmızı Üye
bugün de bir gelişme olmadı 
Lugano tarzı değildir umarim.cunlu Lugano psikopati hem liderdi hem takımı havaya sokuyordu çok iyidibiliyorum bastan dedim zaten les oyuncu diye. Ama söyle durum var: Marcelo da h96 de cok cok kötüydü burada iyi oynadi bjkde.
Tisserand Zankanin biraz hizli + az daha teknik hali.
Ama cok serefsiz bir herif. kafasi bozuldugunda maci satar oynamaz
ben yemek yiyeyim inşallah ben gelene kadar belhanda satılmış yeni orta saha gelmiş olur
yok bu salak. cidden salak. mac icinde birseye takarsa top oynamayi bile birakir.Lugano tarzı değildir umarim.cunlu Lugano psikopati hem liderdi hem takımı havaya sokuyordu çok iyidi
yok bu salak. cidden salak. mac icinde birseye takarsa top oynamayi bile birakir.
Donka gamsiz diyoruz ya, Donk bunun yaninda CR ayarindadir
Aga herseyi istediginiz gibi algiliyorsunuz Evet bonservis kazandiracak genc oyuncular ama firsat ransferi cikarsada hayir demem diyor adam yasina bakmam diyor .Hoca ısrarla bonservis kazandıran, son durağı burası olmaması gereken futbolcu arayışlarında olduğunu belirtiyor.Fernandinho zor ihtimal bence.
Bir tek bizde yaprak kıpırdamıyor anasını satayım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tahminim 1 tane 1.5-2 milyon euro toplam maliyetli biri gelir ve transfer kapanır.Çok fazla beklenti yapmayalım bu saatten sonra.
Sen Taylan'i kaç kez izledin?Forumda Doumbia ve Etebonun adını ilk defa bir kaç hafta önce duyanlar sırf yabancı diye nasıl top oynadıgını bilmeden 11 e ekliyor. Taylan’ı görmezden gelip...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu IG'nin Allah belasını versin.Levent Şahin Nainggolan gonderisini beğenmiş diyorlar