Baldeciler;
TRANSFER | Fiorentina ve Sampdoria kulüpleri #Monaco’nun kadroda düşünmediği Keita Balde ile ilgileniyorlar. (via @DiMarzio) https://t.co/eNEzTpecYr
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baldeciler;
TRANSFER | Fiorentina ve Sampdoria kulüpleri #Monaco’nun kadroda düşünmediği Keita Balde ile ilgileniyorlar. (via @DiMarzio) https://t.co/eNEzTpecYr
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doumbia ya da düşmemeliyiz tamam fernandinho gelmezdeAynen öyle bazıları cidden Fernandinhoyu alacağımızı falan düşünüyordu .
Apo başkan menejeri ile konuştuk,2.5 m euro net yıllık ücreti var,biz o paraları veremeyiz dedi.O yüzden beklentiyi düşürün bence, yüksek ücretli biri olacaksa da oyuncunun kendi kulübü maaşının belli bir yüzdesini karşılar.götze bir yere gitmedi dimi belhanda giderse onu getiririz söyliyim size
Atlamisim rdas, bi an heyecan yaptimHayır. Yer ayrılmış sadece gelip gelemeyeceği belli değil. Not yazdım ya Fatih ya![]()
tesekkur ederim 
Kalkinca yap, daha guzel oluyorNeyse şimdi Belhanda'nın gidişinde bir sorun olmadığından dolayı extra huzurlu bir uyku beni bekliyor. Sex yapıp yatsam anca bu etkiyi yapardı herhalde.
İyi geceler.

Doumbia![]()
Ben başka bir platformda duydum.Bu bilgiyi kim verdi ben kaçırdım?
Ayrica fransiz mi ? fransa dan mi?
Çok para alıyor zaten, kalsa bile bu seneden geçerli düşük ücretle sözleşme yenilenmeli, bana kalsa geçen sene satılmalıydı, para eden her adamı, zirvesi olduğunu düşündüğüm an satarım ben..Valla bence düpedüz yeteneksizin teki. İddia ediyorum, Belhanda'nın oynadığı kadrolarda Culio ve Josue oynasaydı daha fazla katkı yaparlardı.
Son maç aklınızda kaldı da, o son maçtaki performansının yarısını bile 3 maç üst üste veremediği gerçeği var ortada...
Belhanda gittikten sonra gittiği takımın en iyisi ve ligin en iyilerinden olursa kafayı yeriz.
Biraz adam olsa o potansiyel var aslında...
Fransız değil ama beklediğim kanat oyuncusu fransa dan kalu..Ben başka bir platformda duydum.
Gece gece dalga mı geçiyorsunBelhanda gittikten sonra gittiği takımın en iyisi ve ligin en iyilerinden olursa kafayı yeriz.
Biraz adam olsa o potansiyel var aslında...
Terim oynasın istiyor zaten, Beldandaya da adamdır bu konuda demişti, yani gitmesine engel değil bu durum, sakatlık durumu da nasip artık..Benim anlamadığım belhanda gittiyse neden hala antremanlara çıkıyor bu süreçte sakatlık olursa o zaman ne olacak
Herkesin dilinde bir "belhanda gitti" var ama gitmesini birak hic takim ismi bile gecmiyorBenim anlamadığım belhanda gittiyse neden hala antremanlara çıkıyor bu süreçte sakatlık olursa o zaman ne olacak