GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 284

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,3K
Sayfa
284/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bence düpedüz yeteneksizin teki. İddia ediyorum, Belhanda'nın oynadığı kadrolarda Culio ve Josue oynasaydı daha fazla katkı yaparlardı.
Son maç aklınızda kaldı da, o son maçtaki performansının yarısını bile 3 maç üst üste veremediği gerçeği var ortada...
Çok para alıyor zaten, kalsa bile bu seneden geçerli düşük ücretle sözleşme yenilenmeli, bana kalsa geçen sene satılmalıydı, para eden her adamı, zirvesi olduğunu düşündüğüm an satarım ben..

Etebo gibi yine atletik bir orta saha alacagiz doumbia bu profile uygun belhanda giderse de 25-30 yas arasinda, pas oyununa uyumlu bir #10 alacagiz parayi da bu herife yatiracagiz ve luyindama taktigiyle alacagiz.

Elimizde olmayan tek sey isim

Duyum veren arkadaslar da isim disinda butun bilinenleri soyluyor

Levet Akgun risk aldi ve dogrudan bir isme dair bilgi verdi bu cok degerliydi

Benim anlamadığım belhanda gittiyse neden hala antremanlara çıkıyor bu süreçte sakatlık olursa o zaman ne olacak
Herkesin dilinde bir "belhanda gitti" var ama gitmesini birak hic takim ismi bile gecmiyor :D

Gitmesi minimum 1 haftayi bulur, kesin gozuyle bakilmasinin sebebi birden fazla teklif olmasi ve istenilen rakamlara yaklasilmasi. Belhanda giderse hemen yerine gelecek topcu aciklanacak bu yuzden uzuyor is.

Ayrica sen belhandayi apar topar gonderip yerini dolduramazsan 2. gomis sendromunu yasarsin, bunu istemeyiz. Topcuyu degersizlestirmemek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt