GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 302

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738,8K
Sayfa
302/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babelin bu yılki masrafı 4.5 milyon işte.
Belhandaya gelince öyle bir sözleşmesi var ki (sadece 2019-2020 sezonu için konuşuyorum)
3.35 maaş
CL gruplarına katılım için bonus 500 bin
25 maça çıkınca 250 bin (2019-2020'de 33 maça çıkmış yani aldı bu parayı)
Oynadığı maçlarda kazanılan her puan için 5000 euro (32 puan kazanılmış) 160 bin
Görev aldığı maçlarda kazanlılan her 25 puanda 100 bin

3350 + 500 + 250 +160+100 = 4 milyon 360 bin euro sadece 2019-2020 dönemi verdiğimiz para
Biz Babel'in imza parasini gecen yil vermedik mi? Her sene 2 milyon imza parasi imkansiz. Oyle birsey varsa yonetim + Terim bir dakika bile durmamali

Burada zonzi seri lemina geldiğinde bu kadro uefayı alan kadroyu tokatlar diyenler şuan ekobo idris hatta omarada çöp yazıyorlar hatta emreye de. Bakalım inş yine bilirler.

serii, lemina ve onyekuru olmasaydı 6.lığı arardık..Bizim sorunumuz zonzi,seri ve lemina değildi.Geçen seneki kadronun süper olduğunu söyleyen senin gibilerdi.

madem böyle yorumlar yapıyorsunuz bırakın geneli arkadaş kim yapmış bu yorumları yazın.
kim demiş omara çöp emreye çöp yazın bakalım.

adam idrisin doğru bir transfer olduğunu düşünmüyor yahu.Bu kadar basit..

senelerdir kim olursa olsun size göre gelen oyuncuların hepsi süper..geçtim onu adı geçen oyunculara karşı biraz olumsuz yorum yapılsın.. hemen başlıyorsunuz insanları eleştirmeye.

Belhanda 2 şampiyonluk senesinde 54 maça çıkmış, toplam 4000 dakikanın üzerinde sahada kalmış. 7 gol 17 asist üretmiş. Takımın kilit pas, adam geçme gibi alanlarında açık ara lideri olmuş. Performans puanlamalarında 1 sene ikinci, diğer sene birinci olmuş. Mevkisinin oyuncuları içinde savunma performansı da en iyi 2-3 oyuncu içerisinde yer almış.

Süper oynadı, şampiyon yaptı diyenlere katılmam. Yer yer saç baş yoldurduğu da gerçek ama hiçbir şey yapmadı, ona rağmen şampiyon olduk falan demek başta izlediğimiz şeye hakaret gibi.

Son senesinde berbattı, zaten bu sözleşmemi verin olaylarından sonra da gitsin diye gün sayıyorum o ayrı.

serii, lemina ve onyekuru olmasaydı 6.lığı arardık..Bizim sorunumuz zonzi,seri ve lemina değildi.Geçen seneki kadronun süper olduğunu söyleyen senin gibilerdi.

madem böyle yorumlar yapıyorsunuz bırakın geneli arkadaş kim yapmış bu yorumları yazın.
kim demiş omara çöp emreye çöp yazın bakalım.

adam idrisin doğru bir transfer olduğunu düşünmüyor yahu.Bu kadar basit..

senelerdir kim olursa olsun size göre gelen oyuncuların hepsi süper..geçtim onu adı geçen oyunculara karşı biraz olumsuz yorum yapılsın.. hemen başlıyorsunuz insanları eleştirmeye.

seri lemina olmasa değil adem ile ömer olmasaydı ligin ilk yarısı kopardı bu takım. onyekurunun adı bile geçmedi yorumda sen uydurmuşsun. Omarın konusuna bak kim neler yazmış oku o zaman boş yapmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt