GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 303

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
303/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Keramettin TANRIVERDİ
Baskan, bu duyumcular senden izin aliyorlar mi? En azindan sana ozel mesajla isimleri verseler ve sen de 4 Ekim'de mesajlari bize gostersen olmaz mi? % kac tutturmus bilelimki diger nobetlerde kuşkumuz olmadan haber bekleyelim.
duyumcular kaynaklarını önce yönetimin whatsapp grubuna atıyorlar onay verilirse yayınlama hakkı tanınıyor diye biliyorum.

@Keramettin TANRIVERDİ
Baskan, bu duyumcular senden izin aliyorlar mi? En azindan sana ozel mesajla isimleri verseler ve sen de 4 Ekim'de mesajlari bize gostersen olmaz mi? % kac tutturmus bilelimki diger nobetlerde kuşkumuz olmadan haber bekleyelim.
Özgürden başkasına izin vermedim şu an, ona sorun ok derse benim açımdan sorun yok.

seri lemina olmasa değil adem ile ömer olmasaydı ligin ilk yarısı kopardı bu takım. onyekurunun adı bile geçmedi yorumda sen uydurmuşsun. Omarın konusuna bak kim neler yazmış oku o zaman boş yapmaya gerek yok.

Bu ömer ve adem iyi topçularda şimde neredeler..Birisi gitti birisininde yerine harıl harıl adam aranıyor.
hala isim vermemişsin.Bak ben isim veriyorum. geçen seneki kadronun süper olduğunu söyleyenlerden biri sensin.

Bu ömer ve adem iyi topçularda şimde neredeler..Birisi gitti birisininde yerine harıl harıl adam aranıyor.
hala isim vermemişsin.Bak ben isim veriyorum. geçen seneki kadronun süper olduğunu söyleyenlerden biri sensin.

Yav çocukmuusn sen? Ne isim verecem aç oku diyorum işte senin neden bu kadar zoruna gitti konu ? Kendi yorumunu kendin yap beni neden alıntılıyorsun..

Bu ilk hafta gördük ki maçın hakemi kadar var hakemi de önemli hatta bazen daha önemli. Yoksa Ali Şansalan da iyi maç yönetiyordu genel olarak. Umarım Var Cüneyt, Fırat falan olmaz.

Gala sevgisine göre etebo tarzı bir adam alınır transfer kapanır. Belhanda kalmış. Bakalım özgür mü haklı çıkacak yoksa gala mi? Benim şahsi fikrim de bir orta saha ancak gelir etebo ayarında. Belliydi, belhanda sıkıntılı adam gitmez bu parayı bırakıp.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gala sevgisine göre etebo tarzı bir adam alınır transfer kapanır. Belhanda kalmış. Bakalım özgür mü haklı çıkacak yoksa gala mi? Benim şahsi fikrim de bir orta saha ancak gelir etebo ayarında. Belliydi, belhanda sıkıntılı adam gitmez bu parayı bırakıp.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an en kötü Doumbia gelecek gibi duruyor. Bakalım nasıl olacak. Belhanda, Babel söylenildiği gibi giderse 3 oyuncu neden olmasın.

Son zamanlarda işittiğim en salakça konulardan biri Belhanda’nın sözleşmezini uzatma konusu. Bu herif zaten 3,5-4 arası alıyor, ricalara rağmen şuana kadar indirime gitmemiş (bırak taraftarlara Madrid maçına köpeklik yapmasını). Şimdi kalkıp 2 yıl daha ekleyip yarı yarıya indirse bile, ki sanmıyorum 2,5tan aşağı inmez 4+2,5+2,5+1m(D’avila’nın sakal parası)= 10m kaba hesap maliyeti mi olacak? Böyle mantığa tüküreyim, Marcao ve Luyindama dururken bu bedeviyi uzatmayı düşünüyorlarsa 1 saniye bile durmasınlar..

Yav çocukmuusn sen? Ne isim verecem aç oku diyorum işte senin neden bu kadar zoruna gitti konu ? Kendi yorumunu kendin yap beni neden alıntılıyorsun..

Renktaş kızma yahu..
insanlar gelen veya ismi çıkan oyuncular hakkında olumsuz yorum yapabilir.
Bunu normal karşılamanız lazım.Sadece sen değil bu formda çok arkadaş var.
İnsan burada oyuncu eleştirmeye ne bileyim yetersiz demeye korkuyor.

Bu Paok Beşiktaş'tan sonra Benfica'yı da elemiş noluyor böyle Championlar ligi gruplarına kaldılar mı yoksa bir eleme daha mı oynayacaklar. Şu Yunanlar kadar olamadık abi ya bir iki Yunan oyuncu almak lazım ya da Yunanistan Liginde oynayan bir iki yabancı iyi yabancılar var

Son zamanlarda işittiğim en salakça konulardan biri Belhanda’nın sözleşmezini uzatma konusu. Bu herif zaten 3,5-4 arası alıyor, ricalara rağmen şuana kadar indirime gitmemiş (bırak taraftarlara Madrid maçına köpeklik yapmasını). Şimdi kalkıp 2 yıl daha ekleyip yarı yarıya indirse bile, ki sanmıyorum 2,5tan aşağı inmez 4+2,5+2,5+1m(D’avila’nın sakal parası)= 10m kaba hesap maliyeti mi olacak? Böyle mantığa tüküreyim, Marcao ve Luyindama dururken bu bedeviyi uzatmayı düşünüyorlarsa 1 saniye bile durmasınlar..
Buna 2 milyon verirsen Luyi ve Marcao icin de en az 2 milyon vereceksin. Yeni vergi sistemiyle biteriz.
Belhanda kalirsa en fazla 800 900 almali.

Renktaş kızma yahu..
insanlar gelen veya ismi çıkan oyuncular hakkında olumsuz yorum yapabilir.
Bunu normal karşılamanız lazım.Sadece sen değil bu formda çok arkadaş var.
İnsan burada oyuncu eleştirmeye ne bileyim yetersiz demeye korkuyor.

Yav olumsuz yorum yaparda ben diyorum ki neden bu kadar peşin konuşmayı seviyoruz diyorum bak çok açık; seri lemina zonzi geldiğinde neler neler yazdı herkes ( ben kötü oyuncular demedimki) ama itin götüne sokulan adem ve ömer onlardan daha fazla katkı yaptı bunu istasisliği var yav ben uydurmuyorum adem ile ömer 25 gole katkı yapmıştır. Konuda şu idrissa itin götüne sokulmaya başlandı bende diyorum ki yine büyük konuşuyorsunuz bu işler belli olmaz orada yapamamıştır burada yapabilir oyuncuyu tanımam etmem. İnş siz haklı çıkarsınız her zaman olduğu gibi yazdım:) bunda ne var şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt