erman toroglunun yeni imajı GS'ımızın transfer politikasına benziyor
duyumcular kaynaklarını önce yönetimin whatsapp grubuna atıyorlar onay verilirse yayınlama hakkı tanınıyor diye biliyorum.@Keramettin TANRIVERDİ
Baskan, bu duyumcular senden izin aliyorlar mi? En azindan sana ozel mesajla isimleri verseler ve sen de 4 Ekim'de mesajlari bize gostersen olmaz mi? % kac tutturmus bilelimki diger nobetlerde kuşkumuz olmadan haber bekleyelim.
Özgürden başkasına izin vermedim şu an, ona sorun ok derse benim açımdan sorun yok.@Keramettin TANRIVERDİ
Baskan, bu duyumcular senden izin aliyorlar mi? En azindan sana ozel mesajla isimleri verseler ve sen de 4 Ekim'de mesajlari bize gostersen olmaz mi? % kac tutturmus bilelimki diger nobetlerde kuşkumuz olmadan haber bekleyelim.
Yaşı 28 yazıyor ama fotosu en az 40 gösteriyor.Birisi FREE AGENT mı dedi ?
Buyrun:
Ekli dosyayı görüntüle 94513Ekli dosyayı görüntüle 94514
GSC Transfer İstihbarat Şefi
O da bir , zahmet sana guvensinÖzgürden başkasına izin vermedim şu an, ona sorun ok derse benim açımdan sorun yok.
Başakşehir - Galatasaray maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.
Geçen sezon Galatasaray'ın 2 maçını yönetti
ZTK Son 16 rövanş | Galatasaray 2 - 1 Rizespor
Süper Lig 32. Hafta | Ankaragücü 1 - 0 Galatasaray
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seri lemina olmasa değil adem ile ömer olmasaydı ligin ilk yarısı kopardı bu takım. onyekurunun adı bile geçmedi yorumda sen uydurmuşsun. Omarın konusuna bak kim neler yazmış oku o zaman boş yapmaya gerek yok.
Bu ömer ve adem iyi topçularda şimde neredeler..Birisi gitti birisininde yerine harıl harıl adam aranıyor.
hala isim vermemişsin.Bak ben isim veriyorum. geçen seneki kadronun süper olduğunu söyleyenlerden biri sensin.
Şu an en kötü Doumbia gelecek gibi duruyor. Bakalım nasıl olacak. Belhanda, Babel söylenildiği gibi giderse 3 oyuncu neden olmasın.Gala sevgisine göre etebo tarzı bir adam alınır transfer kapanır. Belhanda kalmış. Bakalım özgür mü haklı çıkacak yoksa gala mi? Benim şahsi fikrim de bir orta saha ancak gelir etebo ayarında. Belliydi, belhanda sıkıntılı adam gitmez bu parayı bırakıp.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi an kendi kendini alıntılayıp kızıyorsun snadım rtaşYav çocukmuusn sen? Ne isim verecem aç oku diyorum işte senin neden bu kadar zoruna gitti konu ? Kendi yorumunu kendin yap beni neden alıntılıyorsun..
Yav çocukmuusn sen? Ne isim verecem aç oku diyorum işte senin neden bu kadar zoruna gitti konu ? Kendi yorumunu kendin yap beni neden alıntılıyorsun..
Buna 2 milyon verirsen Luyi ve Marcao icin de en az 2 milyon vereceksin. Yeni vergi sistemiyle biteriz.Son zamanlarda işittiğim en salakça konulardan biri Belhanda’nın sözleşmezini uzatma konusu. Bu herif zaten 3,5-4 arası alıyor, ricalara rağmen şuana kadar indirime gitmemiş (bırak taraftarlara Madrid maçına köpeklik yapmasını). Şimdi kalkıp 2 yıl daha ekleyip yarı yarıya indirse bile, ki sanmıyorum 2,5tan aşağı inmez 4+2,5+2,5+1m(D’avila’nın sakal parası)= 10m kaba hesap maliyeti mi olacak? Böyle mantığa tüküreyim, Marcao ve Luyindama dururken bu bedeviyi uzatmayı düşünüyorlarsa 1 saniye bile durmasınlar..
Renktaş kızma yahu..
insanlar gelen veya ismi çıkan oyuncular hakkında olumsuz yorum yapabilir.
Bunu normal karşılamanız lazım.Sadece sen değil bu formda çok arkadaş var.
İnsan burada oyuncu eleştirmeye ne bileyim yetersiz demeye korkuyor.
valla ya bende diyorum adam niye kendiyle tartışıyorBi an kendi kendini alıntılayıp kızıyorsun snadım rtaş![]()