GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 305

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
305/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav olumsuz yorum yaparda ben diyorum ki neden bu kadar peşin konuşmayı seviyoruz diyorum bak çok açık; seri lemina zonzi geldiğinde neler neler yazdı herkes ( ben kötü oyuncular demedimki) ama itin götüne sokulan adem ve ömer onlardan daha fazla katkı yaptı bunu istasisliği var yav ben uydurmuyorum adem ile ömer 25 gole katkı yapmıştır. Konuda şu idrissa itin götüne sokulmaya başlandı bende diyorum ki yine büyük konuşuyorsunuz bu işler belli olmaz orada yapamamıştır burada yapabilir oyuncuyu tanımam etmem. İnş siz haklı çıkarsınız her zaman olduğu gibi yazdım:) bunda ne var şimdi.

herneyse gelelim idrise.
idris hakkında daha net fikirlere sahip olması gereken adamlar yöneticiler, scout da görevli kişiler..

biz sadece videolardan, işte oynadığı takımın taraftarının görüşlerine, lizbonun düşük fiyatlara neden elden çıkarttığını hatta duyumcu arkadaşın dediğine görede menajer önerisi falanmiş.İşte bizde bunlara bakarak yorumlar yapıyoruz.

şimdi bu adam lizbon tarafından denenmiş bir adam. Yani bir hauge değil.
evet ekonomik durum kötü, sattığın kadar al falan var.
her ne kadar zorda olsa üç tane iyi orta saha oyuncun olur..Uygun fiyatada dumbia alternatif olarak müthiş olur.O zaman çok beklentide olmaz.Gelişimine bakılır.

Simdi ukranya Yunanistan bizden daha zengin ulkemi, daha guzel bir ulkemi? Sorun ulkede degil, Turkiyede hirsiz cok. O nedenle hep yildizi sonnus oyuncular geliyor, yada yasli oyuncular. Bu menejerler ve yoneticilerin komisyonlar yuzunden bu ulke futbolu bitti

herneyse gelelim idrise.
idris hakkında daha net fikirlere sahip olması gereken adamlar yöneticiler, scout da görevli kişiler..

biz sadece videolardan, işte oynadığı takımın taraftarının görüşlerine, lizbonun düşük fiyatlara neden elden çıkarttığını hatta duyumcu arkadaşın dediğine görede menajer önerisi falanmiş.İşte bizde bunlara bakarak yorumlar yapıyoruz.

şimdi bu adam lizbon tarafından denenmiş bir adam. Yani bir hauge değil.
evet ekonomik durum kötü, sattığın kadar al falan var.
her ne kadar zorda olsa üç tane iyi orta saha oyuncun olur..Uygun fiyatada dumbia alternatif olarak müthiş olur.O zaman çok beklentide olmaz.Gelişimine bakılır.

Geliyorsa gelsin bize desteklemek düşer hayrlısı olsun.

belhanda'ya git git dicegimze nasıl faydalnırız bulmamız gerekiyo bu oyuncu sonuçta musatafa sarp degil #lastdance

kanitlaman gerekiyo oyle isim vermemek biliyorm da vermiyorumlar olmas.
bu kardesimizin kaynagni ben buldum ifsalamak bize yakismaz ama bilseniz gulerdiniz bayagi yani sokakta gorup sa as yapmazsiniz. neyse gslileri kandirmaya devam

23658.webp

Mesajı okuduktan sonra aynen böyle oldum. Yunus abi, senin Özgür ile ne alıp veremediğin var rengim? 50 sayfa geriden geliyorum herkes ümitsiz iken Özgür'ün mesajları ile pozitif enerji oluşmuş forumda. Senin yazdığın mesaja anlam veremedim, çünkü Özgür zaten yönetime referansı verip öyle onay almıştır ki Keramettin başkan kendisi tekrar dönüş yaptırdı foruma.

Herkes ister inanır veya inanmaz ama Özgür Ayten yanlış bilgi verse bile bu koronalı günlerde foruma neşe katıyor. O bile yeter bence abi. :ka:

Seneye sözleşmesi bitecek oyuncularımız ;

A. Turan
R. Donk
F. Muslera
Ö. Bayram
Y. Belhanda
M.Linnes
Ş. Özbayraklı
E. Taşdemir.
E. Akbaba
S. Luş
M .Sarachi ( kiralık )
O. Etebo ( kiralık )

Ekli dosyayı görüntüle 94531

Mesajı okuduktan sonra aynen böyle oldum. Yunus abi, senin Özgür ile ne alıp veremediğin var rengim? 50 sayfa geriden geliyorum herkes ümitsiz iken Özgür'ün mesajları ile pozitif enerji oluşmuş forumda. Senin yazdığın mesaja anlam veremedim, çünkü Özgür zaten yönetime referansı verip öyle onay almıştır ki Keramettin başkan kendisi tekrar dönüş yaptırdı foruma.

Herkes ister inanır veya inanmaz ama Özgür Ayten yanlış bilgi verse bile bu koronalı günlerde foruma neşe katıyor. O bile yeter bence abi. :ka:
inansın kardeşim inanmasın demiyorum ama eldeki duyumların burda güç unsuru haline gelmesi ve bir beylik sınıfsal benzeri sıkıntılar oluşması algısal olarak karşı oldugum bişi kimse gs tanrısından vahiy allmıyo biraz chill zaten tutmuyo söylenenler de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt