Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
Seni gergin gördüm ahbabO . ... Ç roma
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seni gergin gördüm ahbabO . ... Ç roma
Riera sol bek oynarken, stoperler de Semih-Dany idi. Eboue dışındakilerin tamamı tel maşaydı o tandemde.2000 kadrosundan sonra ilk defa tam anlamıyla defans dörtlümüz harika duruyor.
Hem kağıt üstünde hem de ilk maça bakarsak oyun olarak. Maç yaptıkça daha da uyumlu olacaklardır.
20 yıldır genellikle sol bek eksiliği yaşardık. Bazen sağ bek yıllarca Sabri, Cihan oynadı. Bekler tamam olsa stoperler uyumlu olmazdı. Drogba'lı kadronun sol beki Riera'ydı. :red:
Yok Kerem’di.Emre miydi o psikopat, kaskli polisin kaskina yumruk atmisti![]()
Tat kaçıran eksiklerimiz var.transfer istiyorum 1 kaleci, 2 orta saha, 1 de kanat
Riera sol bek oynarken, stoperler de Semih-Dany idi. Eboue dışındakilerin tamamı tel maşaydı o tandemde.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben istemem şahsen
Savunma yönü zayıf
Üstelik fizik olarakta kırk fırın ekmek yemesi lazım
Ona verilecek paraya tonla sol bek bulursun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok Kerem’di.
Öyle diye diye Tellesi gönderdiler şimdi 40 a satılsa da para gelse diye bekliyoruzbernat onun yaşındayken hemen hemen aynıydı ve boyu da biraz daha kısa. 22 yaşında böyle potansiyelli tonla sol bek bulamayız.
Emre de olabilir.Demek ilk defa bi ise yaramis Kerem tebrikler.
Bildigin Ökkes'in oglu Mamed surati var cocukta. Antep'in oyuncusu zannettim.![]()
Aleix García - Oyuncu profili 22/23
Aleix García, 25, İspanya ➤ Girona FC, 2021'den beri ➤ Merkez orta saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 28 Haz 1997, Ulldecona, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
nasil bir topcu bu bilen varmi Villareal ve Man city alt yapisinda oynamis ve suan bosta