Olayları asıl başlatan o şerefsizdi usta.Batistuta olayda varmıydı hatırlamıyorum. Ama varsa oda kahpedir. Yanlız çok iyi futbolcuydu.
Yanlız Emre de Vedat’ta psikopattır. Polis olmasa validelerini bellerdik.Vedat Abim ,Emre Aşık ve de Kerem İnan tarafından tokkat manyağı yapıldı bu bilmemne çocukları..
Artık gıklarını bile çıkarta mazlar
Ben Lima diye hatırlıyorum. Şerefsiz yanlış hatırlamıyorsam Gençlerbirliği veya Antep’te oynamıştı.Olayları asıl başlatan o şerefsizdi usta.
Emre Aşık maç sonunda elini sıkmaya gitti ve karşılığında bu deyyus Emrenin midesine yumruğu indirmişti. Ondan sonra da ortalık karışmıştı.
Özgür ayten belhandadan bonservis filan gelmeyecek babel den de gelmez su bitecek dedigin orta sahalar hangi parayla gelecek onu da bir acikla dun cevap vermeden gittin.
Herhaldesi filan yok oyleyse de cevap versin.İkisinin de maasi bons diye gösteririz herhalde
Herhaldesi filan yok oyleyse de cevap versin.
Gidecek, maaşını bonservis göstereceğiz.
Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış adama ne versinler istersin? Adam da taraftarın 90%inin teneke bağladığı adam.
Lima sonradan dahil olmuştu.Ben Lima diye hatırlıyorum. Şerefsiz yanlış hatırlamıyorsam Gençlerbirliği veya Antep’te oynamıştı.
Bokunu çıkarmakla ne alakası var. Demeçlere bak hizaya gel. Elini ovuşturup satmak için çabalıyoruz dersen adam elinden 10luk topçuyu 3e alır. Karşındaki senin mecburiyetini görürse ayvayı yersin. Esnaflık yapıp yapmadığınızı bilmiyorum ama karşındakine sezdirirsen bu iş böyle oluyor. Sen söyle Vedatı Albayrak kaça satardı. Abartan sizsiniz. Abilik yapsın varım insan ilişkileri çok iyi ama uluslararası piyasada işe yaramıyor profesyonellik olması lazım.O kadar abartiyorsunuzki Adami sicarken gorseniz boyle sicilir mi yaw ne kadar cahilce siciyorsun diyecek adamlar var tamam transfer isinde iyi degildi bokunu cikarmaktada ustumuze yok masallah
Vedat ta ( ebru destan) Emre de ( aysun kayacı) o dönemin tr deki en güzel mankenlerini götürdüler onlarda olmucakta bizdemi olcak o özgüvenVedat Abim ,Emre Aşık ve de Kerem İnan tarafından tokkat manyağı yapıldı bu bilmemne çocukları..
Artık gıklarını bile çıkarta mazlar