GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 314

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
314/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür ayten belhandadan bonservis filan gelmeyecek babel den de gelmez su bitecek dedigin orta sahalar hangi parayla gelecek onu da bir acikla dun cevap vermeden gittin.

Falcao bu periyodu götüremez diagne giderse yine forvetsizlik yine şampiyonluk gider ya istifa etsin bu yönetim vallahi olmuyor tamam yeteri kadar hizmet etti başkan biz fb değiliz 10 sene kalacak hali yok gitsin

ulan Fener kadar da olamıyoruz bir oyuncuyu gönderip yalandan şu kadar para kazandık falan da diyemiyoruz Belhanda'ya bu yıl alacağı maaşını peşin verip gideceği takımın bonservisine eklesek ve Babel'i de böyle göndersek ikisinin maaşları toplamı 7 milyon euroyu buluyor herhalde bu parayı bonservis geliri olarak göstersek kim nereden bilecek nasıl anlayacak limite ffp'ye falan da takılmadan 7 milyon euro temiz paramız olur.

Marcao zaman zaman hatalar yapsada bulunması zor bir futbol karakteri.

Şöyle düşünün en son güzel tandem yakaladığımız ikili 2012'de Semih-Ujfalusi'ydi.

Ujfa sakatlanınca Semih-Dany yaptık o ikili de 2013'te çeyrek final oynadı CL'de.

O günden bu yana bir sürü stoper aldık büyük paralar harcadık (Maicon, Chedjou, Serdar, Ahmet...)

Sonunda 12 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş harcayarak güzel bir stoper tandemi bulduk.

Günümüz şartlarında bence çok uygun maliyetlere kapattık.

Marcao elbette satılacak fakat öyle hemen yerine biri bulunur mu hiç emin değilim. Bence en az bir 3 yıl geçer.

O yüzden Luyindama'nın satılması bence çok daha mantıklı. Boss'da çok farklı bir stoper ama Marcao gibi az bulunan bir stoper değil. Bi tık altı bi tık üstü bulunabilir. Bana göre kritik olan burada sol stoper yani Marcao.

UEFA kadrosundan bu yana ilk defa bana göre savunma dörtlümüz çok iyi oldu. Omar-Boss-Marcao-Marcelo

Hoş bu seferde kalecimiz yok ama bu dörtlü bana göre TR'nin çok çok üstünde bir savunma 4'lüsü.

O kadar abartiyorsunuzki Adami sicarken gorseniz boyle sicilir mi yaw ne kadar cahilce siciyorsun diyecek adamlar var tamam transfer isinde iyi degildi bokunu cikarmaktada ustumuze yok masallah
Bokunu çıkarmakla ne alakası var. Demeçlere bak hizaya gel. Elini ovuşturup satmak için çabalıyoruz dersen adam elinden 10luk topçuyu 3e alır. Karşındaki senin mecburiyetini görürse ayvayı yersin. Esnaflık yapıp yapmadığınızı bilmiyorum ama karşındakine sezdirirsen bu iş böyle oluyor. Sen söyle Vedatı Albayrak kaça satardı. Abartan sizsiniz. Abilik yapsın varım insan ilişkileri çok iyi ama uluslararası piyasada işe yaramıyor profesyonellik olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt