GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 344

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,9K
Sayfa
344/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besic doğru olabilir hem 28 yaşında hem maliyeti uygun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru değil. Hoca kaç kere açıklasın? 50 kere açıkladı hala 28 yaşında ki adamı yazıyorsun. Gençleşeceğiz, gençleşmek istiyoruz diyor israrla. Galatasaray kulübüne para kazandıracak futbolcu arıyoruz, istiyoruz diyor.

İtalya'da sertlik falan kalmadı. EPLye göre bayağı yumuşak.

Abi epl geçtim sertliği zaten tempo ile yamultuyor adamı.İtalya oraya göre çok daha yavaş ama hala sert.Ben aslında bizim lige göre kıyaslama yapmıştım.Doğal olarak İtalyada olan topçular fizik olarak bizim ligdekilerinden iyi.Seri zorlanır.

Neyseki şampiyon olduk 30 gol atmış adamı aldıgı paraya verememekte rezaletti

Şanssızlık üstat

Arabistanda soruşturma açılmasa bir şekilde itelerdik tabii Diagne'ye verilen yüksek maaşın ve götünün kalkmasından dolayı Arabistan'a gitmem diye ayak yapmasının da etkisi büyüktü.

Doğru değil. Hoca kaç kere açıklasın? 50 kere açıkladı hala 28 yaşında ki adamı yazıyorsun. Gençleşeceğiz, gençleşmek istiyoruz diyor israrla. Galatasaray kulübüne para kazandıracak futbolcu arıyoruz, istiyoruz diyor.

Ben yazmadım renktaş haber paylaşılmış ondan dedim oyuncu satmadan genç oyuncu nasıl alıcagız oda var

Abi epl geçtim sertliği zaten tempo ile yamultuyor adamı.İtalya oraya göre çok daha yavaş ama hala sert.Ben aslında bizim lige göre kıyaslama yapmıştım.Doğal olarak İtalyada olan topçular fizik olarak bizim ligdekilerinden iyi.Seri zorlanır.
Regista olayı İtalya'dan çıkma yani o tarz pasör adamlara alışkınlar. Chelsea'deki Jorginho da mesela ne kadar mücadeleci ne kadar sert?

Genelde yapıları onları kaldırmaya göre kuruyorlar.

Inter için yetersiz kalır ama bence İtalya ligi bayağı pırpır adamlara döndü, öyle olmasa Cengiz de hiç barınamazdı Hakan da.

Regista olayı İtalya'dan çıkma yani o tarz pasör adamlara alışkınlar. Chelsea'deki Jorginho da mesela ne kadar mücadeleci ne kadar sert?

Genelde yapıları onları kaldırmaya göre kuruyorlar.

Inter için yetersiz kalır ama bence İtalya ligi bayağı pırpır adamlara döndü, öyle olmasa Cengiz de hiç barınamazdı Hakan da.

Olabilir tabi.Sadece çok kırılgan adam seri.Önceden izlemediğim için bilmiyorum ama bu kırılgan fizikle, fizik olarak canavarların olduğu fransa liginde fark yaratması da enteresan.

Taylanın oyununu gördükten sonra okay bizde baya iş yaparmış , taylanda istikrarlı oynasa böyle büyük kazanım olur

Seri gelecekse 11'e yazılacak ilk adam Taylan gibi her topa basan biri olmalı. Seri'nin önüne bir de Belhanda-Ömer filan koyunca tam elek oluyoruz.

Olabilir tabi.Sadece çok kırılgan adam seri.Önceden izlemediğim için bilmiyorum ama bu kırılgan fizikle, fizik olarak canavarların olduğu fransa liginde fark yaratması da enteresan.
Sistem takımında oyuncu defoları kaybolur. Fiziksel olarak hep böyleydi ama oradaki oyunu cesur. Mesela Niceteki gollerine asistlerine bakarsan bolca ceza sahasına girdiğini ve tek pas yaptığını görürsün. Tabii yanında Cyprien vardı bazen Walter ile Belhanda da destekliyordu.

O performansla Barcelona'nın listesine girdi.

Geçen sezon Fb ve Başak maçlarında oyun üstünlüğünü almamızın da başlıca sebebi oydu, takımı yönetince çok iyi ama işte Sivas maçındaki gibi bazen çok iyi oynarken aptalca bir penaltı yaptırabiliyor ya da Alanya maçındaki gibi aptalca bir hata yapıp gol yedirebiliyor.

Duygusal bir oyuncu ve özgüven problemi açık.

Özgür Ayten olayı nedir anlamadım pek. Ne duyumu verdi de tuttu bu dönem? Belhanda gitti, gidiyor, olumsuzluk yok diyor. Nereye gidiyor baba Belhanda? Ne teklifi var masada hani? Kiminle nerede görüşüyor bu adam? Bir yere gittiği yok, gelen teklifte yok.

Israrla Okay felan yok, olmadı dedi. Kusura bakmasın da Okay gündemde yani. Hoca istedi, istiyor. Kendisiyle anlaştık fakat kulübü kiralamaya sıcak bakmıyor. Olmayacak anlamına da gelmiyor neyin ne olacağı belli olmaz son günlerde. Okay gitmekte israrcı olursa olabilir bu transfer.

Başka var mı net konuştuğu, yazdığı bir isim? Yoksa bende yazarım yani. Al sana net bilgi: kulübümüz oyuncu satmaya çalışıyor. Satılan futbolcu Linnes olur, ve ya Mitroglou gibi Babel’ı kiralayıp maaşını biz öderiz, yeni kulübünün vereceği ücreti de bonservis olarak sayarız.

Bir başka opsiyon Luyindama. Son opsiyon, transferin son haftasında Belhanda. Sözleşmesi fesih edilir ve Serdar Aziz’de olduğu gibi bırakacağı parayı bonservis ücreti olarak gösteririz.

Alacağımız futbolculara gelirsek. Alacağımız futbolcunun yaşı maksimum 24 olur. Bunun için duyumcu olmaya gerek var mı? Sanmıyorum. Fırsat transfer ise menajerlerden gelen öneriler olur. X kulübü A oyuncunun maaşını 4 aydır ödememiştir, sözleşmesini fesih edip size kazandırabiliriz mesajı gelir yöneticilere, bizimkilerde hocayla paylaşır, bu kadar.

Tıpkı Drogba’da olduğu gibi. Hatta Ronaldinho’da olduğu gibi. Hoca onayını vermemişti. Bizim transfer işleri böyle yani kısaca. Her gün bir şeyler değişiyor yani. Listede en az 35 adam vardır yoklama yapıldığı ve ya yapılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri