GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 346

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,9K
Sayfa
346/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri'yi çok severim keşke Seri'ye göre takım kurabilsek ama gelirse orta sahamızın ve kenar oyuncularımızın maalesef ona uygun olduğunu düşünmüyorum

Hoca 6 oynatır zaten Seri'yi.

Her ne kadar buradaki futbol ulemaları bok atıp dursa da hocanın çok istediği açık.
niye istemesin zaten ki yani oyunda ilerisi olmasada hücümda geride 3lü kalıp ve forvet arkasının alan boşaltmaları, switcleri ve bunu desteklicek bekleri ritim kaybetmeden beslicek pas kalitesini arttırcak daha iyi kim gelebilir yaw zaten.

Fulham oynatmıyor heis.
25 adet L beden fanila karşılığında ekibimize dahil edelim

1600290159012.webp

Özgür sağlam duyumcudur rengim diğer kolpacı duyumcular la karıştırma ama bu dönem pek fazla bilgisinin olduğunu bende düşünmüyorum orası ayrı konu tabi
Bir şey demiyorum herkese de saygı duyarım. Sadece bu heyecanı anlayamadım. Taraftar sanki bu süreçte artık birilerinin yazdıklarına inanmak istiyor. Ama sonu hüsran olur, olan da taraftara ve oyuncuya olur.

Bırakın Belhanda giderse gider. Gitmezse de umarım geçtiğimiz Antep maçında olduğu gibi oynar ve katkı sağlar.

Sürekli ‘gidiyor, gitti, sıkıntı yok’ diyip, bu dönem gitmezse, oyuncu günah keçisi seçilecek halbuki Allah bilir teklif bile yoktur.

Sonra da yüklen adama, ailesine insta’dan, twitter’dan.

Duyumcuyum diyen herkes yazdıklarına dikkat etsin. Taraftar tahrik ediliyor, izin vermeyin. Doğru bilgi, net bilgi paylaşılacaksa paylaşılsın. Ama ozaman kulübün adı, gelen teklifi, son durumu ve transferin açıklanmamasının sebebi de yazılsın.

Kimseyi alamıyoruz alamayacaksakda Seri yi kiralayıp gelin Mustafa başkan yanına futboldan anlayan iş adamı ve ticaretden anlayan yönetici getirsin boşa burada bakıyoruz kim gelir kim gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri