Doğukan Bayar
Parçalı Üye
Seri'yi çok severim keşke Seri'ye göre takım kurabilsek ama gelirse orta sahamızın ve kenar oyuncularımızın maalesef ona uygun olduğunu düşünmüyorum
Hoca 6 oynatır zaten Seri'yi.
Her ne kadar buradaki futbol ulemaları bok atıp dursa da hocanın çok istediği açık.
Maliyeti yüksek bence çok zor.Adamı kadroya bile almıyorlar bize düşer belki.
Maliyeti yüksek bence çok zor.
Beleşe verirlerse belki.
niye istemesin zaten ki yani oyunda ilerisi olmasada hücümda geride 3lü kalıp ve forvet arkasının alan boşaltmaları, switcleri ve bunu desteklicek bekleri ritim kaybetmeden beslicek pas kalitesini arttırcak daha iyi kim gelebilir yaw zaten.Hoca 6 oynatır zaten Seri'yi.
Her ne kadar buradaki futbol ulemaları bok atıp dursa da hocanın çok istediği açık.
Malatya Adliyesinde ilk durusma ne zaman acaba
kadıköy fatihi seri söylentileri nerden çıktı
Seri gelirse orta saha kurgusu nasıl olur sence?Hoca 6 oynatır zaten Seri'yi.
25 adet L beden fanila karşılığında ekibimize dahil edelimFulham oynatmıyor heis.
keşke 2side bizde olsaydı
arkadaki babayiğit de olurkeşke 2side bizde olsaydı)
Bir şey demiyorum herkese de saygı duyarım. Sadece bu heyecanı anlayamadım. Taraftar sanki bu süreçte artık birilerinin yazdıklarına inanmak istiyor. Ama sonu hüsran olur, olan da taraftara ve oyuncuya olur.Özgür sağlam duyumcudur rengim diğer kolpacı duyumcular la karıştırma ama bu dönem pek fazla bilgisinin olduğunu bende düşünmüyorum orası ayrı konu tabi