Burak Bilicioğlu
Sarı Üye
Seri'yi tekrar görmek isterim. Geldi diyelim bi Dos'un önünde mi oynamasını istersiniz yoksa direk Dos olarak kendisinin mi ?
Atletini icine soksun once ardindan mevkii bulunurSeri'yi tekrar görmek isterim. Geldi diyelim bi Dos'un önünde mi oynamasını istersiniz yoksa direk Dos olarak kendisinin mi ?
Geçen sene ilk pas çıkaran adam olarak iyiydi bir dönem.Seri'yi tekrar görmek isterim. Geldi diyelim bi Dos'un önünde mi oynamasını istersiniz yoksa direk Dos olarak kendisinin mi ?
hoca bu incompetent yonetime ragmen 2x sampiyon yapmasi buyuk basari
emre bol sen misin?Terime rağmen hala görevde olmaları yönetimin büyük başarısı. İşe yaramaz onlarca oyuncu transfer edip, ligin çok üzerinde kadroya rağmen ancak 6. olabilen bir td. ile işleri zor.
çok iyi topçu bırakmazlar bizeSeneye firsat transferi Florian Thauvin
Sozlesmesi bitiyor. Iyi bir imza parasiyla alabilsek keske.
Gazişehir maçındaki oyunu oynamayı düşünüyorsak eğer, motive bir Belhanda'yı Seri'ye tercih ederim.
Net.
Etebo'yu bilsek bir yorum yaparım da henüz çözemedim.Seri gelirse orta saha kurgusu nasıl olur sence?
Taylan-Etobo-Emre üclüsünden hangisi oynar? Bir de belhanda var tabii...
Seri 6, Belhanda 8 oynuyor zaten usta. Niye Belhanda'yı tercih ediyorsun.
6'ya genç tempolu bir adam alırım.
Belki de tutabilir ama zaten , hocanın aynı topa bir daha gireceğini düşünmüyorum.Bence akıllı pasör bir adam daha çok ihtiyacımız. Hocamız 4-1-4-1 oyununda geçen yıl bu kadar yetkin olsaydı gamsız Nzonzi büyük fark yaratabilirdi mesela. Mevcut ekonomide o tarz getirebileceğimiz tek adam da Seri gibi gözüküyor. Çok büyük soru işaretleri olmakla birlikte daha risksizini getirebilecek ekonomik yeterliliğimizin olduğunu da zannetmiyorum.