GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 349

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,8K
Sayfa
349/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporar ismini detaylarıyla ilk yazan olarak son gelişmenin olumsuz olduğunu söyleyebiliriz.
Oyuncu gelmeye sıcaktı ancak kulübü istediği rakamda çok ısrarcı. 8 milyon euro bonservis talep ediyor.
Fenerbahçe ise bu fiyatı veremiyor. (Nexus Sport)

Belhanda kalırsa bari on numarayı alsınlar ondan ne biliyim 13'ü versinler mesela uğursuz rakam ya kendisi de uğursuz bir baş belası nasılsa manidar olur. Son yılını 13 no ile bitirsin.
Şey diyen falan olursa adamı küstürmeye ne gerek var diye; o kadar maddi sıkıntı var Barcelona bile oyuncularından indirim istemiş bu beş para etmez adam onca parayı alıp bir kuruşunu bile haketmezken utanmadan birde maaş indirimini kabul etmiyor o aynısını yapmış olmuyor mu? Dahası sanki küsse nolcak bir dahaki maç görürsünüz Belhanda'yı yine kale çizgisinde kendiliğinden duracak şutlar çekmeye devam eder.

Arkadaşlar vaktiniz varsa hocanın 2000de Birandın programındaki söylediklerini izleyin. Ben şu ana kadar hiç bir Türkte onun vizyonunu görmedim. Bu döneminde çok eleştiriyorum ben de ancak keşke o dönemde söylediklerini gerçekleştirebilme şansını verseydik.

30 yıldır kafa olarak her daim Türk futbolunun hep birkaç adım ötesinde bir isim. Ersun, Erol, Sergen develeri doldur boşalt, 4 hücumculu 11'lerden başka bir şey bilmezken adam bu yaşında 2.5 yıl göz göre göre oynatamadığı pas oyununda ısrar edip sistemini en azından bizim ülke için tatmin eden bir noktaya getirdi. Koyduğu hedefleri, esas tatmin olduğu ve kıstas aldığı başarıları saymıyorum bile. Türk futbolunun değil, Türk sporunun tarihini değiştiren ve büyük ihtimal bir örneği daha en azından bu topraklardan çıkmayacak bir marka. Bu ülkeden nasıl çıktığının tek açıklaması da akıl hocasının Jupp Derwall olması olarak gösterebiliriz heralde. Bir gün başkan olacağı aşikar ama teknik direktörlükten emekli olurken Derwall usulü arkasında bir Fatih Terim bırakırsa bizde bıraktığı gönül borcunu bir ömür boyu yırtınsak ödeyemeyiz diye düşünüyorum.

atatürkten bi tık düşük öngörü :P
iniestandres.webp

Abi yemin ediyorum şu dönem başında neler konuşuyoduk nerelere geldik ya güya babeli 3e belhandayı 5e feghouliyi 8e diagneyi 10a falan satacaktık düşünsenize bi öyle bi operasyon yapabildiğimizi. Frank Onyeka 8m Evander 8m Nainggolan 2m kiralık despodov 4m hauge 4m inanılmaz bir takım olurduk.

30 yıldır kafa olarak her daim Türk futbolunun hep birkaç adım ötesinde bir isim. Ersun, Erol, Sergen develeri doldur boşalt, 4 hücumculu 11'lerden başka bir şey bilmezken adam bu yaşında 2.5 yıl göz göre göre oynatamadığı pas oyununda ısrar edip sistemini en azından bizim ülke için tatmin eden bir noktaya getirdi. Koyduğu hedefleri, esas tatmin olduğu ve kıstas aldığı başarıları saymıyorum bile. Türk futbolunun değil, Türk sporunun tarihini değiştiren ve büyük ihtimal bir örneği daha en azından bu topraklardan çıkmayacak bir marka. Bu ülkeden nasıl çıktığının tek açıklaması da akıl hocasının Jupp Derwall olması olarak gösterebiliriz heralde. Bir gün başkan olacağı aşikar ama teknik direktörlükten emekli olurken Derwall usulü arkasında bir Fatih Terim bırakırsa bizde bıraktığı gönül borcunu bir ömür boyu yırtınsak ödeyemeyiz diye düşünüyorum.
Bence başkan olmaz ama kendisini ne olursa olsun çok seviyorum, yeterince de faydalanamadığımızı düşünüyorum. Eksikleri var ama artıları çok fazla.

Kötü olan istediği sisteme uygun kadroyu kuramadı, yönetim veya o yanlış hamleler yaptı lakin insanların anlamadığı sistemin kısa sürede kurulamadığı. Olur da istenilen yapıyı kurarsak neler yapabileceğimizin sınırı yok, evet zor ama deniyor bu da aslında bir adımdır hele de 67 yaşında bir adam için.

Klopp mesela, 2.5 yıl süründü takımı, 2 yılda başarılılar. Dortmund'da da o başarının geçmişi vardı. Kısa süreli başarı temelli yapıların günü kurtardığını hala öğrenemedik sonra da gelecekten medet umuyoruz. Başarının ardında her zaman başarısızlık vardır, acı çekmeden başarı gelmez. Beşiktaş Bilicle 3lükler alırken üstüne bir kaç winner eklemesiyle 2 senede şampiyonluk aldılar ama Şenol'a yazdı halbuki o takımın temelinde de geçmişteki acılar vardı. Hazır oyuncu bulamayınca, eldekileri geri götürünce de dibe battılar. Sürdürülebilir bir yapı şart başarı istiyorsak ama Terimle ama Terimsiz.

Basaksehirliler antuda takilmaktan foruma ugrayamiyo gibi.yarin gol yersek yazarlar,gol atarsak ehehehe diye samimiyetsiz ifadeler kullanirlar ve elenmemizi bekleyip pusuda dururlar😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri