Bu adami 104bin kisi takip ediyor bir de rtsh.he aynen türkiyeye daha fazla fiyat çekiolardır ing'ye göre ****** kafalı bunak
Bu adami 104bin kisi takip ediyor bir de rtsh.he aynen türkiyeye daha fazla fiyat çekiolardır ing'ye göre ****** kafalı bunak
Paça sevmem derim
Yine mi ýonetim dusmanligi yapiyorsun rtsh.Cok egoist ve agresif bir tip. O yüzden diyorum yönetim haber uçuracak baska adam mi bulamadi ?
Yine mi ýonetim dusmanligi yapiyorsun rtsh.

Yabancilarin maaslarini tlye cevir. Sonra bizim bu seneki tahmini gelirimizi hesapla. Gelirden gideri cikar bakalim elde ne kaliyor. 200 milyon tlde kredi cekmisler sanirim gecen gun. Muhtemelen yetmeyecegini hesaplamis onlardaSenin gibi ajanlara gecit yok
Yabancilarin maaslarini tlye cevir. Sonra bizim bu seneki tahmini gelirimizi hesapla. Gelirden gideri cikar bakalim elde ne kaliyor. 200 milyon tlde kredi cekmisler sanirim gecen gun. Muhtemelen yetmeyecegini hesaplamis onlarda
13/14 desek daha doğru olur14/15 den sonra cok rezilliz´. bütün positif istatistikler yerle bir olmus

Sabah akşam salya sümük saldırmasın diye arada besliyorlar bunu.Cok egoist ve agresif bir tip. O yüzden diyorum yönetim haber uçuracak baska adam mi bulamadi ?
0.5L Su(Türkiye) = 1 TLMaasini dolarla mi aliyorsun kardesim ?
Maasini dolarla mi aliyorsun kardesim ?
Daha iyi10 gün var fakat biz 3 maç oynayacağız 4. maç fb maçı olacak fb sadece tek maç oynayacak.
10 gün var fakat biz 3 maç oynayacağız 4. maç fb maçı olacak fb sadece tek maç oynayacak.
şaşırtmaz ya seçimlerden alıştık çogunluklaraBu adami 104bin kisi takip ediyor bir de rtsh.
| Taner Karaman: "Afobe geçen hafta Kayserispor ile masaya oturdu özel ailevi sorunları nedeniyle kayserispor oyuncuyu transfer etmekten vazgeçti"Esas Trabzon salak adamı almadılar 6 milyon opsiyon varken bu şekilde 5 milyon zarara girdiler