GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 366

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,7K
Sayfa
366/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben oyuncuyla problemim yok , oyuncunn kaldıramıyacagı yük bindirirsen nihayetinde taraftarın önüne atmış olup alıcak faydan da zarara dönüşür. adam da yazık olur. bok kafalı yönetim
Galatasaray forması bir yüktür. Kaldıran oynar kaldıramayan oynamaz gider. Çocuk iyi iş çıkardı çıkarmaya devam etmesini umuyoruz. Bakarsın transfer olur yine bu çocuk oynar. O yüzden destek olup beklemek lazım.

Doumbia - Seri - Etebo.

ya da Doumbia - Taylan - Etebo orta sahasına hazırlanalım.
1266BA0D-F3AC-4C4D-97E4-85D1EC5358B6.webp

bu riske mi giricez ya sani kaybedicek sezon riskimiz var. veya bilmedigimiz bir oyuncu mu potansiyel mi kardeşim
Galatasaray forması bir yüktür. Kaldıran oynar kaldıramayan oynamaz gider. Çocuk iyi iş çıkardı çıkarmaya devam etmesini umuyoruz. Bakarsın transfer olur yine bu çocuk oynar. O yüzden destek olup beklemek lazım.

Hemde ne rezillik.
Ama kimsenin umrunda değil.
Öneri: André Zambo Anguissa
Ekli dosyayı görüntüle 94685
Villarreal alma opsiyonu çekmedi ve böylece Oyuncu Fulham'a geri döndü.

24 Yaşında ve Kamerunlu.
1,84m boydaki oyuncu 2018, 25 Mil. ile kulüp rekoru kırmıştı Marsilya için.

İstenilen performansı vermedi ama Premier League de ve "elde patladı"...

Zaten düşüşe geçmese imkanı yok ..ama böyle belki bir Fırsat transferi olabilir.

Stoke ve Fulham ile iş yapmayı seviyoruz.

Kiralık + Satın Alma Opsiyon.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Çok mantıklı bir öneri.Bende özellikle takip ediyordum.Özellikle ingiltereden..Kiralık olarak kimi alabiliriz falann..Hiç karşıma çıkmadı.
Ama müthiş olur.

Bir tane aynı şekilde ingiltereden veya farklı üst düzey takımlardan kiralık kanat..
birde scouut 10 numara aldık mı tamamdır.

arkadaşlar belhanda gidicek yerine herkesi mutlu edicek fırsat trasnferi genç terimin istedigi bir futbolcu gelicek adını şimdi açıklayamıyorum fiyat yükseliyor ama sabredin galatasaraylılar gelecek hafta çok yogun geçicek ama beklediginize değicek vsvss

Fener yani yalı çocuğu yaptığı işleri kılıfına uydurduğu için yasal olmayan bir durum yoktur bence yani el altından para veriyor ama bunu kılıfına uyduruyor gayet doğalyani uefada birşey yapmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt