Taner Selman
Büyük Kaptan
Geçen yazdığım harici bir durum yok Ali kardeşim.
Cumartesi belli olur artık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen yazdığım harici bir durum yok Ali kardeşim.
sen gelme ulan ayı Ekli dosyayı görüntüle 94802
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O enayiye 1.5 verirlerse öpüp başımıza koyalım. Hem maaşını ödeyecekler üstüne birde bonservis ödeyecekler çıkarsa öyle bir enayi Allah onlardan bin kere razı olsun.Faslı deliyi ne kadar sevmesem de 1.5 milyona göndermem. O kadar da değil.
audhasuildhasuildasuilhdasuildhasuhdçıkar çıkmaz yedik şansa attık karambole ikinci yarı zaten rakip üstündü hocanın da dedigi gibi kaza bela olmadan bitirdik işte
emre k. baya tuttu sanki solda. Fegh de fena baslamamisti sezona. o nu devam ederse klas iki kanat olurlar.Kanat alınmayacaksa ve şampiyon olacaksak önceki sezonki Feghouli şart.
walla dayanamadım bilgiler geç gelmeye başladı dk başı bakmamak için çıktım bana atar mısın rica etsem isimleri
öyle bir teklif gelmediği gerçeğiyle yüzleşelimApaci icin gelen 8-9 Milyonluk teklifi geri cevirdikleri icin pisman olmuslar midir acaba bizimkiler.
adminlerden rica ediyorum bu siber zorbalığa biri dur desin oğlum baba niye gözlerin doluyo foruma girince diye soruyo bana bi şey diyemiyorumaudhasuildhasuildasuilhdasuildhasuhd
belhanda gittikten sonra posisyon üstüne posisyon bulduk. belhandasporcu 2 hafta en kötü mayis 2021 e kadar kaldi zamanin![]()
Evet ikisi gelse çok şey değişebilir. Hele de şutör bir 10 numara.emre k. baya tuttu sanki solda. Fegh de fena baslamamisti sezona. o nu devam ederse klas iki kanat olurlar.
bir 6 + 10 no da olsa muazzam olurdu
adminlerden rica ediyorum bu siber zorbalığa biri dur desin oğlum baba niye gözlerin doluyo foruma girince diye soruyo bana bi şey diyemiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 94808