GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 392

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
736,6K
Sayfa
392/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lewis Baker zu Trabzonspor

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Wolfsburg maçini izliyorum da stoperleri berbattttttt yolladiklari adam Bu kadar iyi olduklarini bile sanmiyorum yoksa yollamazlardi

pcnin jak girişleri çalışmıyo 7 milyar saydık bi türlü halledemedim hiçbi öneride bulunmayın bunula ilgili pcyi de @Mehmet Arslaner ile beraber aldım :puhaha:
bu işlerden anlayan biri USB SES KARTI alacagım da kalite fark ediyo mu alıp geçeyim mi

Anakarttan cikmistir soketleri reis
Kontrol et

Chelsea > Trabzon
IMG_20200917_211012.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Geçen sene Doğan Trabzonda en verimli bulduğum oyunculardan biriydi. Özellikle skoru tutmak istediğinde oyuna alıyordu Ünal Karaman ve ciddi direnç katıyordu orta sahaya. Neden feshettiler ilginç gerçekten. Şahsen çok uygun bir maliyetle bizde de aynı rolde bir yedek olmasını isterim.

Avrupa’da 100. galibiyetini alan ilk TÜRK takımı GALATASARAY oldu. Aynı GALATASARAY ülkeye Avrupa’dan kupa getiren tek TÜRK futbol takımı. Avrupa’da en çok maça çıkan, ŞL en çok katılan, Avrupa’da en çok gol atan TÜRK takımı da GALATASARAY. Hepsi GALATASARAY.

doğan erdoğan gelsin iyi topçu. koşan mücadele eden adamları doldurmamız lazım bu sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri