Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA Avrupa Ligi 2'nci Eleme Turu karşılaşmasında dün akşam Hollanda ekibi Willem, deplasmanda Lüksemburg temsilcisi Progres Niederkorn'i 5-0'lık skorla mağlup etti. Willem'in Türk oyuncusu Görkem Sağlam mücadeleyi 1 gol ve 2 asistle tamamladı.

Bochum, Almanya'dan geldi. Pandemi öncesi gelmişti fakat ikinci devre iptal olunca oynayamadı tabi. Yeni sezonda ilk 11 oynuyor ve Willem II son sezonlarda gözünü Almanya'daki genç oyunculara yöneltti. Geçen sezonda (2019) yine Bochum'dan Pavlidis aldılar. Yunan oyuncu, forvet ve dün mesela iki gol attı. Willem II eğer bu gibi oyunculardan ligde randıman alırsa isimleri daha çok duyulur.

Doğan Erdoğan belhanda dan iyi 6 oynar zorlarsa 8 bile oynar . Ulan belhandayi dugunune çağır dugunde bile oynayamaz.dogan Erdoğan iyidir bugün buraya yazıyorum
AB24B17E-1C64-418C-977E-349E29F63855.webp

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Hajduk'u bu sezon, şu an Juventus'ta kondisyonerlik yapan Igor Tudor hazırladı.

Hajduk'un şu anki teknik direktörü ise kondisyoner Tudor'un yardımcısı Galatasaray'da da görev yapmış Hari Vukas.

tudor hazırladıysa geçmiş olsun, hezimet coming

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mbaye Diagne: "Çok mutluyum, uzun zaman sonra kendim için mutluyum. Sadece çalışmanın karşılığı er ya da geç gelir. Şimdi önümüzdeki maçı düşüneceğiz ve inşallah kazanacağız."

EiDu60DXYAAFTQX
Instagramı olanlar destek mesajları yağdırsın Diagne böyle şeyleri önemseyen biri

Chicago bulls ürünleri almaya basladim.jordan formalari falan,ekstradan ugur getirsin diye takima,onlari giyecegim totem zamani.
basaksehir ve fener macinda puan kaybedebiliriz,takim cok eksik çünkü ama iyi mücadele ve iyi oyun surerse,Allah yardimcimiz olur ve sampiyon oluruz

Taylani bu hale getiren hoca kafasina koysun bu cocugu pogba yapar ( o da isterse)

Bir ara Despodov haberleri çıkmıştı o da düştü gündemden

Özgür Sancar: Mbaye Diagne'nin ciddi alıcıları var. İngiltere takımlarından teklifler geldi. Onun haricinde Al Wahda kulübü de çok istekli Diagne konusunda. Galatasaray eğer Diagne'nin satışını düşünürse çok önemli bir bonservis geliri elde edilecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt