- 6 Ağustos 2009
- 84.274
- 8.478
- 2.568
Taylani bu hale getiren hoca kafasina koysun bu cocugu pogba yapar ( o da isterse)
ali gece gece coştun gene ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylani bu hale getiren hoca kafasina koysun bu cocugu pogba yapar ( o da isterse)
Hayır bu sene kalmalıÖzgür Sancar: Mbaye Diagne'nin ciddi alıcıları var. İngiltere takımlarından teklifler geldi. Onun haricinde Al Wahda kulübü de çok istekli Diagne konusunda. Galatasaray eğer Diagne'nin satışını düşünürse çok önemli bir bonservis geliri elde edilecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özgür Sancar: Mbaye Diagne'nin ciddi alıcıları var. İngiltere takımlarından teklifler geldi. Onun haricinde Al Wahda kulübü de çok istekli Diagne konusunda. Galatasaray eğer Diagne'nin satışını düşünürse çok önemli bir bonservis geliri elde edilecek.
Hoca oynatiyor ben cosuyorum. Su takimin basinda abdullah avci erol ersun falan oldugunu dusunsene cildirirsinali gece gece coştun gene ya
SatmaÖzgür Sancar: Mbaye Diagne'nin ciddi alıcıları var. İngiltere takımlarından teklifler geldi. Onun haricinde Al Wahda kulübü de çok istekli Diagne konusunda. Galatasaray eğer Diagne'nin satışını düşünürse çok önemli bir bonservis geliri elde edilecek.
Hoca doğan erdoğandan pirlo yapar mıHoca oynatiyor ben cosuyorum. Su takimin basinda abdullah avci erol ersun falan oldugunu dusunsene cildirirsin
nie düşüniyim ya. iyi coşuyorsun kardeşm 2 haftaya ana bacı gitmezsin inş maçların kalitesi arttıkçaHoca oynatiyor ben cosuyorum. Su takimin basinda abdullah avci erol ersun falan oldugunu dusunsene cildirirsin
Anadolu takımlarından birine gider gibi.Hoca doğan erdoğandan pirlo yapar mı
Niye olması gereken zamanda değil de şimdi yav niyeÖzgür Sancar: Mbaye Diagne'nin ciddi alıcıları var. İngiltere takımlarından teklifler geldi. Onun haricinde Al Wahda kulübü de çok istekli Diagne konusunda. Galatasaray eğer Diagne'nin satışını düşünürse çok önemli bir bonservis geliri elde edilecek.
Klas oyuncu değil mi ben pirlo potansiyeli var diyorumAnadolu takımlarından birine gider gibi.
ozgur aytenin saatleri geldi gibi
Hoca kume dusursun yonetime soverim. Basari hocaya basarisizlik yonetime ve futbolculara yazarnie düşüniyim ya. iyi coşuyorsun kardeşm 2 haftaya ana bacı gitmezsin inş maçların kalitesi arttıkça
Her satisin bir zamani vardir diagne lig basladiktan sonra satilacak topcu degilÖzgür Sancar: Mbaye Diagne'nin ciddi alıcıları var. İngiltere takımlarından teklifler geldi. Onun haricinde Al Wahda kulübü de çok istekli Diagne konusunda. Galatasaray eğer Diagne'nin satışını düşünürse çok önemli bir bonservis geliri elde edilecek.