Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu: "Marcao’ya teklifler var. Roma 12 milyon euro teklif etti, Galatasaray 18 milyon euro’dan aşağı satmak istemiyor. Marcao’nun 2 sene kontratı kaldı, seneye kaparlar ucuza. Şimdiden zamlı yeni kontrat yapılmalı. Oyuncu da gitmek isteyebilir seneye, bakakalırsın.”

bence bu adam bizden ya bedelsiz gider ya da 5-6m euro'ya falan. Bizimkilerin haberi bile yoktur sözleşme bitim tarihinden
Marcao'nun sözleşme bitiş tarihi 30.06.2022 olarak gözüküyor keza Luyindama da aynı daha 2 yıl sözleşmeleri var yani önümüzdeki sezon oturur konuşursun maaşlarına 300-500 bin euro civarı zam yapıp 3 yıllık daha yeni sözleşme imzalarsın ve sözleşmesine 30 milyon euro'ya serbest kalır maddesi koyarsın olur biter tamam işte yok seneye 20 milyon euro üzeri teklif falan gelirse direkt satarsın.

dogru diyo,taylana destek olalim yeterli.

Kurtuluş denen arkadaş net doğru söylüyor.
Bu klübün en büyük sorunu radop zihniyetindeki insanlardır.Galatasarayın iyiliğini düşündüğünü zannediyorlar ama kesinlikle zarar veriyorlar.

başkan ve yönetim kurulları ne yaparsa yapsın bu adamları savunmak için bir kılıf uydurulur. Galatasarayın menfeati falan önemli değil.yönetim=Galatasaray olduğu müddetce işimiz zor.

Dün özgür Ayten birşey yazmadı mi.Belhandayi çıkarması bence bir gelişme hoca için bir dahaki adım kadroya alır 11 baslatmaz bir sonraki hedefinde ise direk kadroya almaz sizkesmesi biter zaten o ana kadar

Uğur Karakullukçu: "Marcao’ya teklifler var. Roma 12 milyon euro teklif etti, Galatasaray 18 milyon euro’dan aşağı satmak istemiyor. Marcao’nun 2 sene kontratı kaldı, seneye kaparlar ucuza. Şimdiden zamlı yeni kontrat yapılmalı. Oyuncu da gitmek isteyebilir seneye, bakakalırsın.”

bence bu adam bizden ya bedelsiz gider ya da 5-6m euro'ya falan. Bizimkilerin haberi bile yoktur sözleşme bitim tarihinden

İletişim önemli. Marcao seviyor burayı. Hocayla ve takımla nasıl bir ilişkisi olduğu da ortada. Hoca da bastırır zaten yeni kontrat için. Muslera için yaptı mesela benzer bir açıklama.

Doğan Erdoğan işi ne oldu maç başına anlaş olmazsa yollarsin Ts maçlarında ikinci yarılarda girip hep iyi oynuyordu

Marcao'nun sözleşme bitiş tarihi 30.06.2022 olarak gözüküyor keza Luyindama da aynı daha 2 yıl sözleşmeleri var yani önümüzdeki sezon oturur konuşursun maaşlarına 300-500 bin euro civarı zam yapıp 3 yıllık daha yeni sözleşme imzalarsın ve sözleşmesine 30 milyon euro'ya serbest kalır maddesi koyarsın olur biter tamam işte yok seneye 20 milyon euro üzeri teklif falan gelirse direkt satarsın.
1 sene sözleşmesi kalmış bi Marcao'ya 20m kimse vermez reis. Porto 30-40m teklifleri reddediyordu Telles için, piyasasi 40m şuan da. Sırf sözleşmesi 1 sene sonra bitiyor diye kimse para vermiyor şuan Telles'e, Porto istediği bonservisi 20'ye dusurmesine rağmen. Sözleşmesi bitecek oyuncuya tek para verecek takım biziz, bknz: Donk, Akbaba..
Şimdiden yenilenmesi lazım o yüzden.

Dün özgür Ayten birşey yazmadı mi.Belhandayi çıkarması bence bir gelişme hoca için bir dahaki adım kadroya alır 11 baslatmaz bir sonraki hedefinde ise direk kadroya almaz sizkesmesi biter zaten o ana kadar
bir whatsapp grubu varmış orda isimleri soylemiş ama kimseye soylemiyorlarmış

Onumuzdeki sezon gec kalinmis olur. 2020 bitmeden bu is cozulmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt