Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylandan bi Onlibero cikarirsak mukemmel bisey olur yaw o kadar cok sisirmemek lazim ama son 2 maci baya bi umut verici umarim boyle devam eder .Milli takim icinde bu cok onemli.Gecen sene defansta bile siritmamisti .Caliskan bi cocuk umarim kendini gelistirir.

Takımın maç kazanıyor olması çok güzel ama transferleri kamuflaj ediyor, Taylan güzellemeleri bittiyse şu transfer yangınına başlasak diyorum. Direkt 3 transfer lazım maalesef.

Dennis Man ve Coman'ın sözleşmeleri de Marcao ve Luyindama gibi sakatta. 2022'de bitecek büyük ihtimal sezon sonu transfer yaparlar bir yerlere. Ayni şekilde Alexandru Cicaldau var Romanya'da çok beğendim onu da geçen Romanya liginde ki oyuncuları izlerken, foruma da yazmıştım. Bu oyuncular FFP bittikten sonra denenebilir.

Coman ve Cicaldau, Hagi'nin akademisinden çıkmış oyuncular. Coman'in zaten bi ara ismi bizimle de anilmisti veya forumda yazılmıştı öyle hatırlıyorum.

Man de soluna aldı mı gömüyor gibi. Böyle estetik solaklar iyi piyasa yapıyor.

Zaten Coman için uçuk bedeller istiyorlardı en son.
Evet bizim alma imkanimiz yok.

Böyle oyunculari 18-20 yas arasi alip deneyeceksin. olmazsa bir iki sene kiralik gönderirsin. on'dan biri tutsa zarar etmezsin.

18 yasinda Hagi'nin takimindan constanteye yüz bin euroya gitmis.

Hagi bize neden teklif etmemis aceba?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt