- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
#BossLife
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Man de soluna aldı mı gömüyor gibi. Böyle estetik solaklar iyi piyasa yapıyor.Comani ben de begendim.
Belhanda adam değildir!Marcao bonservisimi verin gideyim !
demez belhanda gibi ..
koskoca hayri cund bana da yazar mısın diye sordu yalan mı söylediHer söylenene inanmamanı tavsiye ederim. İyi kolpalamışlar.
@Hayri Cund 'un yalan söylediği görülmemiştir , lucifer gibi adamkoskoca hayri cund bana da yazar mısın diye sordu yalan mı söyledi
Lol. Komik adammışsın.koskoca hayri cund bana da yazar mısın diye sordu yalan mı söyledi
Abi valla helal yav hala yediriyorsun sksjsjsj@Hayri Cund 'un yalan söylediği görülmemiştir , lucifer gibi adam
Takımın maç kazanıyor olması çok güzel ama transferleri kamuflaj ediyor, Taylan güzellemeleri bittiyse şu transfer yangınına başlasak diyorum. Direkt 3 transfer lazım maalesef.
Evet bizim alma imkanimiz yok.Man de soluna aldı mı gömüyor gibi. Böyle estetik solaklar iyi piyasa yapıyor.
Zaten Coman için uçuk bedeller istiyorlardı en son.
adamın kişisel serveti ali koç kadarmış. Ayni anda robotik alanında 1980 ki yıllarda yuksek lisans yapmış bir muhendis. Bulamadık söyle vizyonlu ve kafası çalışan genç bir başkan.Bize Baskan olsun![]()