Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şakalaşmalar var ama Marcao yu ucuza satmak büyük hata olur.

- Hem Solak
- Hem Oyun Kurabilen "Ofansif-Stoper"
- Brezilyalı - Brasil Pasaport / Imaj

Avrupa maçlarında parlatsan 30'a bile satarsın.

Tek sıkıntı Stoper mevkisi Futbol pazarında "en ucuz olan mekvi" maddi açıdan.
O açıdan 20Mil € gayet mutlu edeci bir rakam olur.

GSC Transfer İstihbarat Şefi
Marcaonun tek yapması gereken iyi bi menajerle anlaşıp brezilya milli takımında 1-2 maç oynamak

35 yaşındaki futbolcu geçen sezon 41 maçta forma giyerken, son 5 sezonda toplamda 225 karşılaşmada oynadı.

225/5 = Ortalama 45 maç oynamış her yıl.

Herif Robot.

Bizim ligden bir stoperi 30 milyona zor satarsin. Marcao ve Luyindamayi adam basi 20 civarinda satabilsek, ve onlar gittigi yerde iyi performans gösterirse, belki bir sonraki yetenekli stoperleri daha pahaliya satariz.

O Altinordulu genc stoper iyi gelisirse, ve bizimkiler onu Eminin önünde görüyor diye gelecek sene kapip ilk 11e sürersek, ve kendisi SL de iyi oynarsa belki daha pahaliya gidebilir. Adam o sezon sonu bile daha 19 yasinda olmus olur. Ama 30 milyon onda bile bana zor geliyor.

Nasil duragan. Benim izledigim videolarda adam savunmadan topu alip kanata tasiyor kosarak. Top kapmasi zayif ama su an oynanan oyunda top kopma olayi 6 numaraya kalmayacak zaten taylan baya top kapti gaziantep macinda oyle bir oyuncu olmamasina ragmen
Burada baya 8 gibi oynamis hatta

Kesit videolardan değil 2 tane maçına baktım ben.

Eyvallah topu taşımaya çalışıyor ama o fizikte ki bir oyuncu için böyle bir beklentimiz yok zaten.

Durağan hatta son zamanlarda izlediğim en durağan adamlardan biri. İkili mücadelelerde genelde zayıf kalıyor.

Pozisyon alma vs hak getire zaten oyun içinde özellikle defans ve kaleciden seken topları takip etmiyor.

Koskoca bi 45 dakika da bir insan hiç bi defansif aksiyon yapmaz mı? Adam yapmadı benim izlediğim maçta.

_______ Fernandinho
_____Taylan____Etebo
Arda_____Falcao____Emre

Arda -- Taylan yapıp, FEG Sağ Açık oynayabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt