Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gallardo yillardir istedigim bir isim, Terimden sonra keske gelse. Ama tahminim, Ispanya yapacaktir.
Oyuncuyken bizim için gazeteler her transfer dönemi uçağa bindirirdi... Reis için Haim Fresco çok defa devreye girmiştir belki hoca olarak yolu düşer buralara ...

Bizimle ilgili fazla rüya görmem ben aslinda, belki yilda 1 kere falan hem de düzenli sekilde her gün rüya görmeme ragmen.

Bugün rüyamda bizim takimin bu sezon Fener'i iceride disarida yendigini gördüm. Fenerliler kuduruyordu, hatta öyle kuduruyorlardi ki caresizlikten E-Spor liginde bizimle cikacaklari Fifa müsabakasi icin yurt disindan en iyi Fifaci yi bulup getirmisler en azindan burada bizi yenebilsinler diye.

Transfer sezonundayız!
Rakipler kimler gelsin diye tartışıp, üstüne transferler yapıyor.

Açıklanan limitlerde en iyi limite sahip olan Biz;
Marcao gitmesin, Diagne gitmesin konuşabiliyoruz sadece.... :unsure:

Bizimle ilgili fazla rüya görmem ben aslinda, belki yilda 1 kere falan hem de düzenli sekilde her gün rüya görmeme ragmen.

Bugün rüyamda bizim takimin bu sezon Fener'i iceride disarida yendigini gördüm. Fenerliler kuduruyordu, hatta öyle kuduruyorlardi ki caresizlikten E-Spor liginde bizimle cikacaklari Fifa müsabakasi icin yurt disindan en iyi Fifaci yi bulup getirmisler en azindan burada bizi yenebilsinler diye.
Bundan sonra yenmememiz için neden yok zaten. Futbolcular gördü büyünün müyünün hikaye oynayınca içinde gezdire gezdire yenebileceklerini

ManU sol bek almak istiyor, PSG’de ise Kurzawa 6 mac cezali ve Bernat sakatlandi 5-6 ay yok, bakalim Telles’i bu kez biri alacak mi.

Bundan sonra yenmememiz için neden yok zaten. Futbolcular gördü büyünün müyünün hikaye oynayınca içinde gezdire gezdire yenebileceklerini

Zaten yillardir sacmasapan sekilde kendi kendimizi gerip duruyorduk. Biraz daha akilli, becerikli ve daha önemlisi sansli olsak cok daha önceden bu seriyi bitirirdik.

Çok gerçekçi rüya yav. :asd:

Zaten yillardir sacmasapan sekilde kendi kendimizi gerip duruyorduk. Biraz daha akilli, becerikli ve daha önemlisi sansli olsak cok daha önceden bu seriyi bitirirdik.
Ben 4-0lık fbnin appiahlı kadrosu maçı dışında ezildiğimiz maç hatırlamıyorum. Aynen sadece şans yoktu ve takım hep gergin gidiyordu

Az önce bir duyum aldım, orta sahaya müthiş tecrübeli bir isim alıyoruz. Belki de tarihimizdeki en iyi 8 numara olabilir..
Yönetim bu hamlesiyle beni çok şaşırttı açıkçası.

images (61).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt