Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sampıyonlugu ılan etmeden oncekı son 11 macın 8ınde oynamıs bırınde zaten sarı cezalısıymıs gırıp baktım sımdı ben mı yanılıyorum dıye

bjk ve basak maclarında oynamadı dıye algıda secıcılık yapıyorsunuz sanırım
son maçlarda kesik yedi algıda seçicilik yapmıyorum kesik yedi çünkü bok gibi oynuyordu.Sen maçları izlememişsin sıkıyorsun şuan

Bizim ulkede tutmayan bir alaman varmidir? Zaten yeterince sakat yasli topladik. Gotze denemeye deger bence
Bence de. Herkes karşı geliyor ama 28 yaşındaki bir Götze fırsat transferi.

Bizim konumuzu unutmayalım, fazla dev ayna da görüyoruz genellikle kendimizi ama realist kalmakta fayda var.

Sakatlanmazsa WorldClass kalitesi var ve bize ligde çok Gol ve penaltı kazandırır :)

son maçlarda kesik yedi algıda seçicilik yapmıyorum kesik yedi çünkü bok gibi oynuyordu.Sen maçları izlememişsin sıkıyorsun şuan
Ya boş yapma adam Fernando donk oynarken ndiaye yedekti yazmış ndiayenin yedek olduğu tek maç yok yanlış bilgi ona cevap verdim sen ne atliyorsun ayrıca maçları izledim çalışmama rağmen başak ilk yarısı ve bjk maçlarında da bı bok oynamadık sorun ndiayede değilmiş yani

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalniz selcukun olmamasi baya iyi bir sey ya. oyuna girip kanser olacagini hic ozlemeyecegim
Öyle deme ben şimdiden çok özlüyorum Xelcuk'u.
tapatalk_1600369458758.webp

Ya boş yapma adam Fernando donk oynarken ndiaye yedekti yazmış ndiayenin yedek olduğu tek maç yok yanlış bilgi ona cevap verdim sen ne atliyorsun ayrıca maçları izledim çalışmama rağmen başak ilk yarısı ve bjk maçlarında da bı bok oynamadık sorun ndiayede değilmiş yani

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
önce insan gibi cevap verip en kritik maçlarımızda oynamadı dedim sen algıda seçicilik yapıyorsun dedin tekrar ediyorum ndaye rezil performansından dolayı son haftalarda kesik yedi

önce insan gibi cevap verip en kritik maçlarımızda oynamadı dedim sen algıda seçicilik yapıyorsun dedin tekrar ediyorum ndaye rezil performansından dolayı son haftalarda kesik yedi

kardesım mesele ndıayenın ne sebeple kesıldıgı degıl kı sen de gelıp krıtık 6 haftada kesık yedı yazmıssın ona algıda secıcılık dedım halbukı sadece 2 maçta oynamamıs

orcun her seye bılmıslık yapıyor acıgını yakaladık dedım admınle beraber adama arka cıkıyorsunuz gelıp

@Özgür Ayten üstat buralardasın sanırım.

Gelen gidenler belli olmaya başladı diyor kolpa medya mensupları. Bir kaç gündür yazmadın var mı yeni bir gelişme acaba?

kardesım mesele ndıayenın ne sebeple kesıldıgı degıl kı sen de gelıp krıtık 6 haftada kesık yedı yazmıssın ona algıda secıcılık dedım halbukı sadece 2 maçta oynamamıs

orcun her seye bılmıslık yapıyor acıgını yakaladık dedım admınle beraber adama arka cıkıyorsunuz gelıp
yok renktaş kimseye arka çıktığım yok sadece yazıyı gördüm yazdım.Hatta banada o dönem gario gelmişti ama donk çok sağlam oynadı o kritik dönemde

Bu takıma bir çok oyuncu gelip gitti belhanda kadar övülmeye çalışılan başka bir oyuncu daha gelmedi gelmeyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt