Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.029
- 3.564
- 1.143
Kraliyi oynadı
videoyu izledim yine bi bk göremedim. otizmliyim ben kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kraliyi oynadı
Çalışmamış olsak devre arası niye gönderelimBabeli gecen sene aldik renktaş. Aldigimiz gibi satmaya mi calistik diyorsun yani?
Kruse tuttu sayılmaz lanBizim ulkede tutmayan bir alaman varmidir? Zaten yeterince sakat yasli topladik. Gotze denemeye deger bence
son maçlarda kesik yedi algıda seçicilik yapmıyorum kesik yedi çünkü bok gibi oynuyordu.Sen maçları izlememişsin sıkıyorsun şuansampıyonlugu ılan etmeden oncekı son 11 macın 8ınde oynamıs bırınde zaten sarı cezalısıymıs gırıp baktım sımdı ben mı yanılıyorum dıye
bjk ve basak maclarında oynamadı dıye algıda secıcılık yapıyorsunuz sanırım
Bence de. Herkes karşı geliyor ama 28 yaşındaki bir Götze fırsat transferi.Bizim ulkede tutmayan bir alaman varmidir? Zaten yeterince sakat yasli topladik. Gotze denemeye deger bence
Ya boş yapma adam Fernando donk oynarken ndiaye yedekti yazmış ndiayenin yedek olduğu tek maç yok yanlış bilgi ona cevap verdim sen ne atliyorsun ayrıca maçları izledim çalışmama rağmen başak ilk yarısı ve bjk maçlarında da bı bok oynamadık sorun ndiayede değilmiş yanison maçlarda kesik yedi algıda seçicilik yapmıyorum kesik yedi çünkü bok gibi oynuyordu.Sen maçları izlememişsin sıkıyorsun şuan
Öyle deme ben şimdiden çok özlüyorum Xelcuk'u.yalniz selcukun olmamasi baya iyi bir sey ya. oyuna girip kanser olacagini hic ozlemeyecegim
Öyle deme ben şimdiden çok özlüyorum Xelcuk'u.Ekli dosyayı görüntüle 94917
Özgür ayten de bişey bilmiyor galiba ya da çok büyük patladı utancından giremiyor
Marcao ve Luyindama ile sözleşme uzatmak şart.
önce insan gibi cevap verip en kritik maçlarımızda oynamadı dedim sen algıda seçicilik yapıyorsun dedin tekrar ediyorum ndaye rezil performansından dolayı son haftalarda kesik yediYa boş yapma adam Fernando donk oynarken ndiaye yedekti yazmış ndiayenin yedek olduğu tek maç yok yanlış bilgi ona cevap verdim sen ne atliyorsun ayrıca maçları izledim çalışmama rağmen başak ilk yarısı ve bjk maçlarında da bı bok oynamadık sorun ndiayede değilmiş yani
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.OLM BAS GIT.
Bir an kendi kendine cevap verdin sandım rdaş.Bu yönetim cogu muhabiri işinden eder zten kendilerini bile yalancı cıkarıyorlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
önce insan gibi cevap verip en kritik maçlarımızda oynamadı dedim sen algıda seçicilik yapıyorsun dedin tekrar ediyorum ndaye rezil performansından dolayı son haftalarda kesik yedi
Kraaaalllllllll
yok renktaş kimseye arka çıktığım yok sadece yazıyı gördüm yazdım.Hatta banada o dönem gario gelmişti ama donk çok sağlam oynadı o kritik dönemdekardesım mesele ndıayenın ne sebeple kesıldıgı degıl kı sen de gelıp krıtık 6 haftada kesık yedı yazmıssın ona algıda secıcılık dedım halbukı sadece 2 maçta oynamamıs
orcun her seye bılmıslık yapıyor acıgını yakaladık dedım admınle beraber adama arka cıkıyorsunuz gelıp