- 15 Aralık 2011
- 18.933
- 7.549
- 1.588
Demek ki transfer işlerini Manu'da bilmiyor. Kluple anlaşmadan gidip Telles ile anlaşmışlar önce. Bizde böyle yapıyoruz diye hayiflananlar vardı.
Kontratı bitiyor mecbur vericekler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki transfer işlerini Manu'da bilmiyor. Kluple anlaşmadan gidip Telles ile anlaşmışlar önce. Bizde böyle yapıyoruz diye hayiflananlar vardı.
Matic oynamaz oraya Van de Beek'i koyarlar.Sezon içinde 2-3 maç şans bulursa Teden Mengi'nin Lindelöf'ü keseceğini düşünüyorum.
Matic'in kolay kolay 11 başlayacağını düşünmüyorum.
+1 transfer daha yaparlar muhtemelen hücum hattına.
Birde alt yapıdan süpriz bir isim bekliyorum Anthony Elanga olabilir.
Son olarak Pogba geçen sezonki gibi sezonun yarısını kaçırmaz ize ben rahat ilk 3 yapacaklarını düşünüyorum.
Bu arada Van Gaal nasıl bir sistem kurduysa alt yapıdan Greenwood gibi şans verilip verim alınabilecek en az 6-7 futbolcu var şu anda.
valla umarım öyle bişey yapmazMatic oynamaz oraya Van de Beek'i koyarlar.
Hocanın listesinde bir oyuncu varsa eninde sonunda transfer eder onu edememesinin tek sebebi olabilir oyuncu emekli olmuştur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Barca'nın temelini atan da oydu 2003te falan.Sezon içinde 2-3 maç şans bulursa Teden Mengi'nin Lindelöf'ü keseceğini düşünüyorum.
Matic'in kolay kolay 11 başlayacağını düşünmüyorum.
+1 transfer daha yaparlar muhtemelen hücum hattına.
Birde alt yapıdan süpriz bir isim bekliyorum Anthony Elanga olabilir.
Son olarak Pogba geçen sezonki gibi sezonun yarısını kaçırmaz ize ben rahat ilk 3 yapacaklarını düşünüyorum.
Bu arada Van Gaal nasıl bir sistem kurduysa alt yapıdan Greenwood gibi şans verilip verim alınabilecek en az 6-7 futbolcu var şu anda.
M.unitedin şanina yakismaz. En az 60 vermeliyuh 40 milyon mu
M.united garanti 5 ekimde bitir transferi bizde o parayi kullanamayiz :red:Eklenecek evet.
Yeni transferimiz bu isimlerden hala yaşayan varsa onlardan biri olacaktırAbi bir duyum ver artik kuruduk
Guvenebilecegimiz tek liman sen kaldin
Emre kaplan mi vermis duyumu inanirimAspor da Telles 20 Milyon pound a imza atmış dediler duyummuş....
Ozan zaten çok itici bir çocuk içten pazarlıklı hiç sevemedim aidiyet duygusu sıfırdı.Ozan gitmek istemese gitmezdi.
O adamin ne golu var ne asisti
Baban hakkinda boyle konusulsa hosuna gider mi?Ozan zaten çok itici bir çocuk içten pazarlıklı hiç sevemedim aidiyet duygusu sıfırdı.
He yeneriz![]()
Evet gitmek istemeyen kimse gitmez zatenOzan gitmek istemese gitmezdi.