Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.669
- 109.799
- 4.878
Ozgur ayten bugun de yazmazsa domaini degistirelim bir daha giremesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuruş degil duruş :sarıkalp::kırmızıkalp:Şu işe bak kuruş peşinde koşuyoruz.
Hakemler ve kaleci sorunTotem hae.
Son müsabakalara bakarsak bizim durumumuz daha iyi. Hatta ben Hatay'ı zayıf buldum sadece doğru oynayarak yendiler. Dem Velet ve Crivelli hazır görünmüyor. Şuan sadece saha yerleşimi yapabiliyorlar onu bozabilir isek tarumar ederiz. Takımın enerjisine bağlı her şey.
Ulan o parayla bile transfer yapamıyoruz nasıl bir bela bu ffp puh.
aidiyet duygusu olan biri ne yapmalı sence Sıddık?Ozan zaten çok itici bir çocuk içten pazarlıklı hiç sevemedim aidiyet duygusu sıfırdı.
Ok.Evet gitmek istemeyen kimse gitmez zaten
Empty talk
aidiyet duygusu olan biri ne yapmalı sence Sıddık?
hiçbi şeyin kesin olmadıgı bi dünyada nereden biliyoruz o paralara gidecegini? belki kırılacaktı ayagı vs bilemeyiz, o koşullarda gitmesi en doğru olandıSozlesmesini uzatir sene sonu yine 18m+ yuzde 20 pay ile giderdi
ózan kabağın babasına lafım yok. Zaman gösterecek zaten.Baban hakkinda boyle konusulsa hosuna gider mi?
Ne kadar?Alman medyasi da Ozanin son maci , zu Lpool diye girildi
SD ise bi kac gün önce kalacak demisti
aidiyeti 0 gercekten,liverpoola hayirli olsun
Klubu yaklasik 15m eurodan etmis nesi dogruhiçbi şeyin kesin olmadıgı bi dünyada nereden biliyoruz o paralara gidecegini? belki kırılacaktı ayagı vs bilemeyiz, o koşullarda gitmesi en doğru olandı
nası 15ten ediyo üstat yav kafanızda ne kurup değerlendiriyonuz bari 85e giderdi diyin de 75 milyondan etsin kulubuKlubu yaklasik 15m eurodan etmis nesi dogru
kendine yaptı üstatOzan kabak Bayern maçında 1 tane tackle yapabildi mi bari
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi