- 1 Ağustos 2014
- 63.988
- 75.280
- 4.338
euro ?Ben Hikmetten öğrendim. Babası yalan söylemiyorsa sadece Belhandanin gideceğini söyledi. 4 milyondan az bi rakama Belhanda gidiyor.
Hikmet Albayrak mı üstat ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
euro ?Ben Hikmetten öğrendim. Babası yalan söylemiyorsa sadece Belhandanin gideceğini söyledi. 4 milyondan az bi rakama Belhanda gidiyor.
Hikmet? Hikmet Albayrak mı?Ben Hikmetten öğrendim. Babası yalan söylemiyorsa sadece Belhandanin gideceğini söyledi. 4 milyondan az bi rakama Belhanda gidiyor.
Marcao için roma uçak tutup istanbula gelmişolay ne??
Abi iyi aksamlar saygilar, ama inan Ozan'i iki gun sonra hocaya satmaya mecbur biraktilar hatirlar.. kaynagin Fatih hoca olsa bile bu yonetime gu ve nil mezMarcao satılmayacak merak etmeyin. Direk kaynaktan öğrendim. Kaynağımı Özgür de biliyor.
Ben Hikmetten öğrendim. Babası yalan söylemiyorsa sadece Belhandanin gideceğini söyledi. 4 milyondan az bi rakama Belhanda gidiyor.
Vay be Hikmet reis ölmemiş miydiBen Hikmetten öğrendim. Babası yalan söylemiyorsa sadece Belhandanin gideceğini söyledi. 4 milyondan az bi rakama Belhanda gidiyor.
wharsapp grubunda mı paylaşıldıMarcao satılmayacak merak etmeyin. Direk kaynaktan öğrendim. Kaynağımı Özgür de biliyor.
Hayır direk kendisine sordum.wharsapp grubunda mı paylaşıldı
Doumbia ne dueumdaMarcao satılmayacak merak etmeyin. Direk kaynaktan öğrendim. Kaynağımı Özgür de biliyor.