Telles ve Belhanda gidecek haberlerine hiç yükselmiyorum artık mutlaka bir sıkıntı çıkıyor sonunda
bu ikisi bize günahlarını bile kazandırmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telles ve Belhanda gidecek haberlerine hiç yükselmiyorum artık mutlaka bir sıkıntı çıkıyor sonunda
Vallahi ben rakam vs sormadım sadece durumda bir yer paylaşmıştım hemen gelip sırnaştı kerata o arada dedikoduyu sordum. Yok satılmayacak Levent abi dedi.Marcao satilmayacak demek dogru degil, X rakama satilmayacak dersen anlarim.
Roma yarin 15-16m teklif etse bizimkiler kabul eder.
Baksana rodopu rakı masasından kaldırıp tweet attırmışlarTaraftar sicti agizlarina sosyal medyada
Bu konuda cok iyiyizTaraftar sicti agizlarina sosyal medyada

Ulan marcaoyu istersen 30a sat şuan yerine kimi koyacaksın. 3 aydır ortasaha bekliyoruz bunlar mı 15 günde stoper bulacak
En kiymetlisi bence, kadroda daha degerli yok sanirimMarcao şu an en kıymetli futbolcularımızdan biri
transferi kapamaya 2 hafta kalmışken satmak saçma olur
Kim bu süre zarfında stoperini verir
ne var ne yok
O iş öyle değilÖzgür 10 gün önce sorduğumda orta saha bitmek üzere dedi hala tıkırtı yok bu yönetim kendi kendini got edecek adamlardan oluşuyor duyumculara itibar etmeyin boşa adamlara % 100dogru bilgi de gelse yönetimde dengesizlik var
Valla romanın eli mahkumsa 20 teklif ederler bunlar da satar diye çok korkuyorum. Bir de uyanmadan semih kayayı getirir donk/semih rotasyonu yeter derlerNdiaye satıp ortasaha, gomis satıp forvet almayanlar yine almayacak.
Rodop raki içmem demiyor muydu viski sofrasindan kalkmistirBaksana rodopu rakı masasından kaldırıp tweet attırmışlar