Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao satilmayacak demek dogru degil, X rakama satilmayacak dersen anlarim.

Roma yarin 15-16m teklif etse bizimkiler kabul eder.
Vallahi ben rakam vs sormadım sadece durumda bir yer paylaşmıştım hemen gelip sırnaştı kerata o arada dedikoduyu sordum. Yok satılmayacak Levent abi dedi.

marcao ile beraber gider yönetim öyle bir şey olursa

Marcao şu an en kıymetli futbolcularımızdan biri
transferi kapamaya 2 hafta kalmışken satmak saçma olur
Kim bu süre zarfında stoperini verir

Özgür 10 gün önce sorduğumda orta saha bitmek üzere dedi hala tıkırtı yok bu yönetim kendi kendini got edecek adamlardan oluşuyor duyumculara itibar etmeyin boşa adamlara % 100dogru bilgi de gelse yönetimde dengesizlik var

Marcao'nun o paraya gideceğini sanmıyorum Ali Naci Ndiaye haberi sonrası hiç bir haberi de tutmadı umarım buda tutmaz. Fatih Terim sattırmaz bu paraya bence yada Naci rakamları yanlış biliyordur Marcao'nun bu saatten sonra 20'den aşağı gitmesi kabul edilemez o 20'ninde bonusları olması lazım.

@Özgür Ayten üstad millet burada kafayı sıyırdı, gel 1-2 bişey söylede ne olup bitecek ona göre hareket edelim. Orta saha bittiğinde isim yazacaktın hala daha bitmedi mi, belhanda konusu tam arap saçı defalarca kesin gidecek dedin inanıyorum ve güveniyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu taraftarlar sizi paramparça eder akıllı olun marcoyu satmayın
IMG_20200919_002428.webp

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özgür 10 gün önce sorduğumda orta saha bitmek üzere dedi hala tıkırtı yok bu yönetim kendi kendini got edecek adamlardan oluşuyor duyumculara itibar etmeyin boşa adamlara % 100dogru bilgi de gelse yönetimde dengesizlik var
O iş öyle değil

Duyumu verenler genelde heyecanlı kesimdir 1i 10 yaparlar. Bitecek lafına bitmek üzere derler. Görüşülüyora bitti derler.

Söz kulaktan kulağa farklı lanse edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt