- 1 Ağustos 2014
- 63.988
- 75.280
- 4.338
Sağlam bir yangının zamanı geldi gibi yoksa beklediğimizle kalacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Özgür Ayten üstad millet burada kafayı sıyırdı, gel 1-2 bişey söylede ne olup bitecek ona göre hareket edelim. Orta saha bittiğinde isim yazacaktın hala daha bitmedi mi, belhanda konusu tam arap saçı defalarca kesin gidecek dedin inanıyorum ve güveniyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet doğru beyimiz rakıyı çomarlık olarak görüyorRodop raki içmem demiyor muydu viski sofrasindan kalkmistir
Ne iki senesi sozlesmesini uzat bugun 12 milyon veren devre arasi kapina 20 den kapi acip gelir 25 e aninda satarsin sozlesmeyi uzatip satmiyorum demen yeterli ama bu beceriksizler bunuda beceremezAbi uzatın şu adamla 5 yıl gözünüzü seveyim. 13-15 m ne lan hazır eline maden ele geçirmişsin 2 sene daha oynat 25-30a sat
Damardan alıyordur o.Rodop raki içmem demiyor muydu viski sofrasindan kalkmistir
@Özgür Ayten üstad millet burada kafayı sıyırdı, gel 1-2 bişey söylede ne olup bitecek ona göre hareket edelim. Orta saha bittiğinde isim yazacaktın hala daha bitmedi mi, belhanda konusu tam arap saçı defalarca kesin gidecek dedin inanıyorum ve güveniyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yüklenelim.Marcao tt olmuş
Smalling alınmak üzere söylentisi de var.
Yahu gereksiz yangın yapıyorsunuz. Marcao satılmayacak. Bak şimdi Istanbula ulaştım.Romadan buraya gelen bir özel uçak olmamış. En son 13 Temmuzda tıbbi yardım için bir uçak gelmiş . Ali Naci direk yalan söylüyor.
Nispeten kolay maçlarda bile bu kadar hazır ve iyi gözüken bir stoper.Marcao yerine 5-6 milyona bir yeni stoper hazir olsa ve Marcaou 17-18e satarsak neyse derdim. Ama bizim yönetim Marcaou satarsa, gidip iki hafta bir stoper pesinde kosa ve sonra luzumsuz sekilde birine fazla para gömer ve arkasindan Semihide getirirler...
Kendinize gelin yahu, 15 gün sonra öğreneceksiniz kim kaldı/kim gitti.