Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğin tabi ki mantıklı kulaktan kulağa laf degisiyor ama bizde de var bir amatorluk son 10 yıla bakıyorum bu kadar kap faciası yaşayan hiçbir takım olmadı ki biz defalarca yaşadık bu saçmalığı .. hadi hocayı Albayraki geçtim bunlar eski yönetim diyelim yeni yönetimlerde de sık sık oyuncu isimleri zikredilip gerçekleşmeyen birçok transfer oldu.. bence bizim yönetim de görüşülüyor işini bitti olarak algılıyor..
Tok alıcıyı oynuyoruz malum Yusuf Günay da demişti, bizim şartlarımızı kabul eden gelir, etmeyen gelmez diye.

Zorlamadığımızdan da bitiremiyoruz.

Yahu gereksiz yangın yapıyorsunuz. Marcao satılmayacak. Bak şimdi Istanbula ulaştım.Romadan buraya gelen bir özel uçak olmamış. En son 13 Temmuzda tıbbi yardım için bir uçak gelmiş . Ali Naci direk yalan söylüyor.

Abi banega da geliyordu geçen yaz bize de hak ver yani umarım satılmaz dediğin gibi

Eksik bölgelere transfer yapmayıp üstüne Marcao yu satmak iyice sıkıntıya sokar takımı. Ama 20 milyon euro civarı fiyata satılıp o paraya eksık bölgelere dogru ısımler alınırsa neden olmasın. Umarım plansiz şekilde satılmaz son gunlerde.

Abi banega da geliyordu geçen yaz bize de hak ver yani
Bizimkiler yaktı hak veriyorum. Ama bu öyle bir mevzu değil Ali Naci şu anda yönetimi taraftarın önüne atıyor. Uçak mevzusu yalan bak üstüne basa basa söylüyorum. Italyadan gelen özel uçak olmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt