Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size şu kadarını söyleyeyim..
Belhanda, Babel, Feghougli ,
J. Durmaz dururken elindeki en iyi 1,2 futbolcuyu satmak sizce akıl işi mi?..Astronomik bir teklif olur ona zaten kimse ağzını açamaz..

Dede R yapti

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Handa'yı , Babel'i satmak için gerçek bir yönetim lazım Marcao gibi iş yapanı yoldan geçen bunlar gibi hobi olarak kulübün başına geçip sırf ismi olsun beleş reklam yapayım diye geçenler satar.

Benim yönetimden beklentim çok düştü artık. Çünkü scouting, geçmiş/gelecek dedik gidip yine D'avila'nın adamını getirdik aceleyle. Adam geleli 2 hafta olacak, henüz sahaya çıkamadı.

Yani satsak bile dediğim hamlelerin yapılması çok zor. 25 milyon euroya da çıkacaklarını maalesef pek sanmıyorum, bir de malum gelecek seneye kalır da sözleşme uzatmazsa elimiz iyice güçsüzleşecek.

Marttaki Olağan Genel Kurul'da takım da şampiyonluktan uzaklaştıysa kaldıklarına pişman ederler. Ha belki o zamana bile kalmaz ama bu yönetim seneye kesinlikle olmaz.

Bence Marcao Sorloth gibi yapmaz. Marcao bu kadar gelişimi ve piyasayı bize borçlu. Hem Fatih hoca ile arası da çok iyi. İlla oyuncu satmanın bir anlamı yok ki iki hafta da dediğin gibi ne Luis Abram ne de başkaları gelir. Anca parayı D'Avila ya da Kasımpaşa'ya gömerler.

Mart ayında genel kurula kadar çok varmış yav. Cengiz başkan hemşehrim olur fakat artık kendisine zaman ayırması lazım. Geçirdiği ameliyatlar ve sonrasında toparlanması kolay işler değil. Twitter Günay ve galibiyet sonrası mikrofon Albayrak zaten ne kadar vasıfsız olduklarını başkan görevinde olmadığı dönemde gördük. Ki mikrofon Albayrak nakit kolaylığı sağladı için tutuluyordu fakat oda seneye burada olmayacağını biliyor ki herhalde bu transfer sezonu öyle bir kolaylık yapmadı.

Başka bir sorum olacak, genel kurula katılmak için neler yapmam gerekiyor? Çok merak ediyorum orada olan bitenleri. Bir görmek, tecrübe etmek isterim.

O degil de 3 gundur Rome izliyorum. 12. Sezar'in oldugu bolumdeyim. Ulan Roma, adam gibi Temmuz'un basinda istesene

Oyuncun gitmek ister de satmazsan bir daha o performansı alamayacağını da hesaba katmak gerek. Bu adam 40 yıllık Cimbombom’un çocuğu değil sonuçta.

20 m verin işte ulan

2020-09-19 (2).webp

Marcao gitti mi yav nedir olay

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Savumada önemli bi yere sahip olan , takımın teknik kapasitesini bu kadar artıran sol ayaklı stoperi 15 e vermek hainlktir.
+++
Bu sene işleyen oyun sistemi tamamen çöker. Yerini dolduracağın adam çok mu kaliteli olacak? Neyin kârını yapacaksın bu transferle.
Oyuncu kafasından sildiyse illa satılacaksa 18-19 milyondan aşağı olmaz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Film izliyordum bitti foruma gireyim dedim 300-350 yeni mesaj girilmiş konuya, aha dedim birini aldık kesin gene fos çıktı

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt