- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
Marcao satilmismi Romaya? 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size şu kadarını söyleyeyim..
Belhanda, Babel, Feghougli ,
J. Durmaz dururken elindeki en iyi 1,2 futbolcuyu satmak sizce akıl işi mi?..Astronomik bir teklif olur ona zaten kimse ağzını açamaz..
Dede R yapti
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim yönetimden beklentim çok düştü artık. Çünkü scouting, geçmiş/gelecek dedik gidip yine D'avila'nın adamını getirdik aceleyle. Adam geleli 2 hafta olacak, henüz sahaya çıkamadı.
Yani satsak bile dediğim hamlelerin yapılması çok zor. 25 milyon euroya da çıkacaklarını maalesef pek sanmıyorum, bir de malum gelecek seneye kalır da sözleşme uzatmazsa elimiz iyice güçsüzleşecek.
Marttaki Olağan Genel Kurul'da takım da şampiyonluktan uzaklaştıysa kaldıklarına pişman ederler. Ha belki o zamana bile kalmaz ama bu yönetim seneye kesinlikle olmaz.
Yahu gereksiz yangın yapıyorsunuz. Marcao satılmayacak. Bak şimdi Istanbula ulaştım.Romadan buraya gelen bir özel uçak olmamış. En son 13 Temmuzda tıbbi yardım için bir uçak gelmiş . Ali Naci direk yalan söylüyor.
Gitmeyecek ama yangin yapyozMarcao gitti mi yav nedir olay
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi Doumbia işi ne oldu? Onun bir uçağı vardı sanki
Ali Naci haber yapmış admirim. Roma 13 teklif etti yönetim 15 istiyor diye. Ondan bu yangınMarcao gitti mi yav nedir olay
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi