Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
the next big thing diyebilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha önce emre kılınç'ı ilk 11 yazmayanlar banlanmalı demiştim. düzeltiyorum idam edilmeliler.
Biglia nasıl aldılar ya. Biz alsak iyi transfer derimFatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma: "Ndiaye transferi henüz bitmedi. Biglia geldi. İnşallah yarın o transferi açıklayabiliriz." (A Spor)
Hurma gibi yönetici pek yok ülkede, Karagümrük ligde tutunursa bir kaç yıla onlar da kafaya oynamaya başlar.
Adamın ciddi oyuncu portföyü var.
Orada menajerdi burada başkan direkt.Kayserispor da değil miydi daha önce bu Hurma
Tamam kral aman diyeyim korktum bişey oldu sandım sen hocayı eleştirmeyinceSumudica daha çok sallanması hak ediyordu.
Ayrica buradaki ftsporlular sadece sonuç odaklı oldukları için sallasan ne olacak yine bişeyden anlamayacaklar.
Aslında; onlarda biliyor, uzun vadede belhanda, arda ve feghuli ile başarı gelmeyeceğini
3. Hafta derbiye luyindama ve etebo hazır olur mu acaba ?
transferin o maça yetişme ihtimali zaten 0
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyuncu alacak durumumuz yokmuş.Evet nedir son durumlar
bakalim GS li olarak kimi alacaklr. umarim özdenak felan olmaz. bakmam. ergün de ok pasifti yakismiyordu bu salaklarayav bosnaklar bi durun yav su an tek derdimiz su efsane kadroyu toplamak zorluk cikarmayalim
bu da istemeyeceğimiz bir durumGaliba belhanda satılıp gelen tum parayı okaya basacağız.
aga bu ekibe anca rasim gider baskasi olamazbakalim GS li olarak kimi alacaklr. umarim özdenak felan olmaz. bakmam. ergün de ok pasifti yakismiyordu bu salaklara