Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 19.518
- 7.926
- 1.818
Ümit karana noldu yavbakalim GS li olarak kimi alacaklr. umarim özdenak felan olmaz. bakmam. ergün de ok pasifti yakismiyordu bu salaklara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ümit karana noldu yavbakalim GS li olarak kimi alacaklr. umarim özdenak felan olmaz. bakmam. ergün de ok pasifti yakismiyordu bu salaklara
Onu biliyorduk zaten Belhanda gitmiyor muymuşOyuncu alacak durumumuz yokmuş.
ÜzücüHasan Hüseyin Acar Kayseri'de kadroda yok. Bizde de Ahmet Çalık ve Emre T. alınmamıştı takasla olabilir bu transfer ortaya yerli alternatif olarak iyi olabilir.
su an top oynamiyo mu hasan husiyinHasan Hüseyin Acar Kayseri'de kadroda yok. Bizde de Ahmet Çalık ve Emre T. alınmamıştı takasla olabilir bu transfer ortaya yerli alternatif olarak iyi olabilir.
Magnezyum yazalım kardeşimize
Evet kadrodaymış maçkolikten bakmıştım göremedim.su an top oynamiyo mu hasan husiyin
Ucuz atlattı , artistlik yapmaması gerektiğini anlamıştır bence.Dun olay aninda yazmistim, topuk pasi hareketinde genelde o bolgede kramp meydana gelir
ŞükürEvet kadrodaymış maçkolikten bakmıştım göremedim.
İki yıl da üst üste iki lig atlamak herkesin başarabileceği bir olay değil. Karagümrük daha 2.ligde oynarken takıma Malki, Benjamin Fuchs, Erkan Zengin'i falan getirmişti. Adam ciddi hedef koymuştu 2 yılda hedefine ulaştı. 3-4 yıl içinde Karagümrük UEFA da falan oynarsa şaşırmam.Hurma gibi yönetici pek yok ülkede, Karagümrük ligde tutunursa bir kaç yıla onlar da kafaya oynamaya başlar.
Adamın ciddi oyuncu portföyü var.
Önce as kadroya yazacağımız ismi alalım sonra has hüs alırızHasan Hüseyin Acar Kayseri'de kadroda yok. Bizde de Ahmet Çalık ve Emre T. alınmamıştı takasla olabilir bu transfer ortaya yerli alternatif olarak iyi olabilir.
Fanatik haberine göre ben Galatasaray'a transfer olacam demiş.Başka bi haberde de Kayserispor uyguna göndermek istemiyomuş.Büyük ihtimal ondan yedektedir..su an top oynamiyo mu hasan husiyin
ne dedi yine dedeRodopa inanmıyorum.Fatih terim hızlı kanat almayacak kadar salak bir adam değil.Ee o zaman o lech poznanlı elemanı neden istedi ? kalu ismi neden geçti ? Hızlı kanat olmadan sezon bitmez.
ne dedi yine dede