Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenere domalmayi bi aliskanlik haline getiren domalan spor o transferi sattiklari son mactan elde ettikleri gelirle yapmislar heralde
Tetikci baskanlarinin yuzundeki ifade muthis
köksal.webp

Biz belhandayi 3e satamiyoruz. Fransa ligi alman ligi rusya liginde oynamis bizle 2 sampiyonlugu var. Adamlar 4.5a kepaze jailsonu satiyor. Ben boyle sacmalik gormedim

Biz belhandayi 3e satamiyoruz. Fransa ligi alman ligi rusya liginde oynamis bizle 2 sampiyonlugu var. Adamlar 4.5a kepaze jailsonu satiyor. Ben boyle sacmalik gormedim
rusya değil ukrayna
fransada montpellieri sırtladı daha genc yasta ve şamp yaptı
kievle shakhtar hegomonyasını yıktı 2 kupa
şalke şalke işte MESSİ BİLE KURTARAMAZDI
nice'i avrupaya tasıdı
bizle 2 lig 1 tr 1sk

bu herifi 10dan aşağıya satamamak yönetimin acziyetidir ama satılmamalı

rusya değil ukrayna
fransada montpellieri sırtladı daha genc yasta ve şamp yaptı
kievle shakhtar hegomonyasını yıktı 2 kupa
şalke şalke işte MESSİ BİLE KURTARAMAZDI
nice'i avrupaya tasıdı
bizle 2 lig 1 tr 1sk

bu herifi 10dan aşağıya satamamak yönetimin acziyetidir ama satılmamalı
Ya da senin begendigin oyuncu rezil bir oyuncudur kimse talip olmuyor

Yahu ne alakası var.Bir maçta değerlendirme yapıyorsunuz.

Transfer olmasın ben göreceğim taraftarı..İlk önce siz en çok eleştireceksiniz emreyi..
Kimse emreye kötü demiyor.Görmüyormusunuz giren oyuncuları.
Emre veya ona benzer oyuncular şu lig kupa avrupa gibi uzun maratonda alternatif olsa kötümü olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dunle ilgisi yok yahu zaten emre’yi uzun zamandir izliyoruz bu ligde. benim dusuncem emre gibi bir adami bu yas ve formda aliyorsak mutlaka surekli oynatmali ve gelistirmeliyiz oyununu. baska kurtulusumuz yok cunku. oyle alalim yedek dursun falan diyorsak hic almayalim diye yaziyordum zaten alindigi donemde de.

emre’nin aynisinin yabanci versiyonunu lyon’dan falan alsak nasil bir bakis acisi degisimi olacagini da biliyoruz az cok.

Sözlükte Emre K. bugün antrenmana katılmış yazmış biri. Ajans 1905'e göre.

trmarkt'ta 2 gündür fener maçının raporu var anasayfada
önemli mi pek değil ama yine de sövdüm

sebep? ozorn daha mı iyi ahmetten izledik mi

gördüğüm ve anladığım kadarıyla ne sekidikadan ne de ozorndan bırak bizi stsl topçusu bile zor olur
Ozornwafor'u değil ama Ahmet'i yeterince izledim hem de stadda. Kendisi sağ olsun Östersunds maçında çok güzel oynamıştı. Dediğin gibi Ozornwafor'u izlemedik ama en azından Ahmet'in nasıl bir stoper olduğunu çok iyi biliyoruz.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu nasil oluyor? Bu yonetim habire boyle imza atilan oyuncuyu nasil kaptiriyor karsi tarafa?
Sadece su 3 oyuncuyu almamak bu yonetim icin kepaze bir durum. Mert hakan vedat kaan ayhan

Wilhsere,naingolan,sigurdson gibi adamlar futbolcunun kralıdır.Bunlar bu ülkede top oynasa şu ligdeki tüm orta sahalar kendinden utanır.

Ama tabiki üçününde ttansferi zor.Birisinin sakatlık durumu çok ciddi.diğerleri hem kendileri gelmez hemde bize bırakmazlar sanırım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu nasil oluyor? Bu yonetim habire boyle imza atilan oyuncuyu nasil kaptiriyor karsi tarafa?
Sadece su 3 oyuncuyu almamak bu yonetim icin kepaze bir durum. Mert hakan vedat kaan ayhan

İmza atmadı buyuk ihtimal.Siyasiler girdi vedat işine.C.başkanı bile girmiş olabilir.Rıdvan yaptı o transferi bizimkiler de sustu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt