Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 48.013
- 26.227
- 2.598
Yalniz belhanda bu defa cidden gidici galiba
hedef23
hedef23

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

fenere domalmayi bi aliskanlik haline getiren domalan spor o transferi sattiklari son mactan elde ettikleri gelirle yapmislar heralde
Tetikci baskanlarinin yuzundeki ifade muthis
Dün ben de aynı şeyi düşündümBu herifin ciddi ciddi rodop olduğunu dusunuyorum.
Yalniz belhanda bu defa cidden gidici galiba
hedef23![]()
rusya değil ukraynaBiz belhandayi 3e satamiyoruz. Fransa ligi alman ligi rusya liginde oynamis bizle 2 sampiyonlugu var. Adamlar 4.5a kepaze jailsonu satiyor. Ben boyle sacmalik gormedim
Ya da senin begendigin oyuncu rezil bir oyuncudur kimse talip olmuyorrusya değil ukrayna
fransada montpellieri sırtladı daha genc yasta ve şamp yaptı
kievle shakhtar hegomonyasını yıktı 2 kupa
şalke şalke işte MESSİ BİLE KURTARAMAZDI
nice'i avrupaya tasıdı
bizle 2 lig 1 tr 1sk
bu herifi 10dan aşağıya satamamak yönetimin acziyetidir ama satılmamalı
Yahu ne alakası var.Bir maçta değerlendirme yapıyorsunuz.
Transfer olmasın ben göreceğim taraftarı..İlk önce siz en çok eleştireceksiniz emreyi..
Kimse emreye kötü demiyor.Görmüyormusunuz giren oyuncuları.
Emre veya ona benzer oyuncular şu lig kupa avrupa gibi uzun maratonda alternatif olsa kötümü olur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
böyle bi şeyin mümkünatı yokYa da senin begendigin oyuncu rezil bir oyuncudur kimse talip olmuyor
Maaşından dolayı böyle 1.5 a oynuyor olsa belhanda 50 kere satmıştık 7-10 arası Bi parayaBiz belhandayi 3e satamiyoruz. Fransa ligi alman ligi rusya liginde oynamis bizle 2 sampiyonlugu var. Adamlar 4.5a kepaze jailsonu satiyor. Ben boyle sacmalik gormedim
Ozornwafor'u değil ama Ahmet'i yeterince izledim hem de stadda. Kendisi sağ olsun Östersunds maçında çok güzel oynamıştı. Dediğin gibi Ozornwafor'u izlemedik ama en azından Ahmet'in nasıl bir stoper olduğunu çok iyi biliyoruz.sebep? ozorn daha mı iyi ahmetten izledik mi
gördüğüm ve anladığım kadarıyla ne sekidikadan ne de ozorndan bırak bizi stsl topçusu bile zor olur
Mecburen gidecek.Onu biliyorduk zaten Belhanda gitmiyor muymuş
Arkadas Tv yorumculari gibi konusmusbunlarin batisini gormek icin her seyimi feda ederim allahtan bulsunlar beter olsun serefsizler ne uzulmesi usta rakibimin yuzu gulmesin![]()
Bu nasil oluyor? Bu yonetim habire boyle imza atilan oyuncuyu nasil kaptiriyor karsi tarafa?
Sadece su 3 oyuncuyu almamak bu yonetim icin kepaze bir durum. Mert hakan vedat kaan ayhan