Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
kesin anlaşmaya varmış idik ama celta hocası idmanlardaki performansı yüzünden okayı tutmak istiyodu. demek ki bu yüzden olmadı
diye sallaması lazım idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben duyumcuları ne eleştiririm ne de takip ederim.Güzel kardeşim ben de sana diyorum ki yeri geliyor KAP'a bildirdiğimiz adamları alamıyoruz. Yönetim son noktayı koyamıyorsa adamın ne günahı var?
-Scott Piri'yi kimse bilmezken bu adam söylemedi mi?
-İ.C.C'yi bu adam söylemedi mi?
- Ekobo ve Okay'ın adı bilinmiyorken 24 ve 26 yaşında 2 oyuncuyla anlaşma noktasındayız demedi mi?
- Moder ve Jozw,ak'ın isimleri çıkmadan 10 gün önce ilgilendiğimiz adamların baş harfleri JM ve KJ demedi mi?
Ne yapsın bu adam, transferleri de mi kendi bitirsin? Hiçbir muhabir ya da duyumcu adamın yanından geçemiyor bilgi konusunda, siz de eleştiriyorsunuz pes
Cikmisbence ozgur buyuk post yazacak
Bugün takımıyla çıktığı maçta gol atmış zor artıkLerma olabilir mi acaba ya
Sigurdson gelmez. Ha gelecek olsa 6 numara almaya falan gerek yok o yeter.Sigurdsson ve genç bir 6 numaraya ligi donumuzda sallarız. Sigurdsson'un her şutu gol tehlikesi yaratır. Bugun bile belhanda kabizi denedi denedi az daha aticakti bitane.
şu hıyarı burda paylaşmayın ya hıyar oğlu hıyar. 12-13 yaşında cocukkesin anlaşmaya varmış idik ama celta hocası idmanlardaki performansı yüzünden okayı tutmak istiyodu. demek ki bu yüzden olmadı
diye sallaması lazım idi
belhand gidiyor demisti dün. ama bu mactan sonra pek sanmam artiközgür ayten transfer olacak dedi mi ?
Bir umut yaşamak Keramettin reisSigurdson gelmez. Ha gelecek olsa 6 numara almaya falan gerek yok o yeter.
sanmıyorum ozgur bey yanılmazbelhand gidiyor demisti dün. ama bu mactan sonra pek sanmam artik
Aynen her hafta hareketli olacak yazıp olmayınca da salağa yatınca müthiş gerçekçi oluyor.Galasevgisi taa çarşambaya kadar kap gelir dediğinde bitti yav
3 çarşamba geçti herhalde
valla taylanin bu performansi ile 6 gerekmez bence. donk ile rahat götürürler. 8 + sigurdsson manyak olur. he bir de olursa bi kanat.Sigurdsson ve genç bir 6 numaraya ligi donumuzda sallarız. Sigurdsson'un her şutu gol tehlikesi yaratır. Bugun bile belhanda kabizi denedi denedi az daha aticakti bitane.
terimi izlemdin mi kral senin art arda son dk atıp 2-3 saçma duyum koyman lazımdı belhanda gidiyor diyebelhand gidiyor demisti dün. ama bu mactan sonra pek sanmam artik
442ye dönersek kanat, böyle devam edersek sağ içEtebo bu ssistemin neresinde olacak bakalım,çok pasör bir isim değil