Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kardeşim ben de sana diyorum ki yeri geliyor KAP'a bildirdiğimiz adamları alamıyoruz. Yönetim son noktayı koyamıyorsa adamın ne günahı var?

-Scott Piri'yi kimse bilmezken bu adam söylemedi mi?

-İ.C.C'yi bu adam söylemedi mi?

- Ekobo ve Okay'ın adı bilinmiyorken 24 ve 26 yaşında 2 oyuncuyla anlaşma noktasındayız demedi mi?

- Moder ve Jozw,ak'ın isimleri çıkmadan 10 gün önce ilgilendiğimiz adamların baş harfleri JM ve KJ demedi mi?

Ne yapsın bu adam, transferleri de mi kendi bitirsin? Hiçbir muhabir ya da duyumcu adamın yanından geçemiyor bilgi konusunda, siz de eleştiriyorsunuz pes
Ben duyumcuları ne eleştiririm ne de takip ederim.

Benim için sıradan bir twitter hesabıdır istediğimi de söylerim. Bir kaç kişiye artistlik yaparken onların duyduğu duyum ve değişken olmuyor da kendisininki mi değişken olabiliyor?

Geçin bunları.

Bir ton duyum kaynağım vardı geçmişte, bu forumda Burak Yılmazın geleceğini 1 sene önceden yazdım mesela, başka şeyleri duysam da yazmam zira duyumculuk falan dünyanın en saçma şeyidir. Bir bilgiyi 3 gün önce öğrenmek kimseye bir şey kazandırmaz.

Transferde de %100 olmuyorsa ********************* sevgisi dediğin hesap millete bok atmayı bıraksın, kendisiyle ilgilensin sadece.

Sigurdsson ve genç bir 6 numaraya ligi donumuzda sallarız. Sigurdsson'un her şutu gol tehlikesi yaratır. Bugun bile belhanda kabizi denedi denedi az daha aticakti bitane.
Sigurdson gelmez. Ha gelecek olsa 6 numara almaya falan gerek yok o yeter.

Sigurdsson ve genç bir 6 numaraya ligi donumuzda sallarız. Sigurdsson'un her şutu gol tehlikesi yaratır. Bugun bile belhanda kabizi denedi denedi az daha aticakti bitane.
valla taylanin bu performansi ile 6 gerekmez bence. donk ile rahat götürürler. 8 + sigurdsson manyak olur. he bir de olursa bi kanat.

ama gercegi ise 0 olur

Benim anlamadığım bu duyumcu bozuntuları hep bana gelen bilgi bilmem ne! ulan yonetım her konuştugu oyuncuyu gelıp reıs su ıle gorusuyoruz sunla anlastık dıye mesaj mı atıyor sana. Yakınsındır yonetımden bırıne abı ne oldu transfer dersın adam sana atıyorum naig ile gorusuyoruz felan der ama bunlar fıyatına kadar soyluyorlarmıs bla bla bla.Bıldıgın sallıyorlar arkadaş.

duyumcular savaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt