Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

20454.webp

Satış yapacağızda hangi satışla bu 7 milyon euroyu verebiliriz.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kiralık +opsiyon luyindama modeli gibi. Bir nevi zorunlu satın alma oluyor. Yüksek kiralık ücreti. Zorunlu satın alma ffpye yansıyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GS'de transfer olayları sürekli değişkenli gösteriyorsa adamın ne suçu var? M.Cengiz bile Lemina gündemde değil derken galasevgisi gündemde dedi. 1 hafta sonra M.Cengiz ağız değiştirdi
Sevgili kardeşim transfer her takımda değişkendir.

Zamanında Ledesma ve Rosicky forma numarası bile seçmişken bu transferler iptal oldu. Öyle şov işlerine girmeyeceksin bilgi veriyorsan, bak duyum demiyorum bilgi diyorum.

bugünkü aciklamalardan sonra transfer beklemiyorum.

emre k nin durumu daha önemli

gt sevgisini yalamaya başlamışsınız tekrardan..

Bu sene rodop ANk dahil hiç kimseye sızıntı yok.. Tüm vanalar kapandı.. Duyumlarda genelde menejer yada karşı taraf kaynaklı cılız bilgiler..

Dolayısıyla benim size tavsiyem hiç bir duyumcuya itibar etmeyin.. Sürprizi bekleyin.. olursa sürpriz olur olmazsa yapacak bişey yok.

Lanzini ismi geçmişti, şu an kadroda ama yedek kulübesinde Newcastle takımına karşı
Hoca geçen yıl sneideirlen istemişti. Şimdi de aynı tip lanzini sigurdsoon ve laporte tarzı öldürücü pasları olacak bir 8 10 numara karışımı istiyor. Sigurdsoon olursa çok iyi olur. Hoca izlanda maçlarında vurulmuştur sigggiye

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigurdsson ve genç bir 6 numaraya ligi donumuzda sallarız. Sigurdsson'un her şutu gol tehlikesi yaratır. Bugun bile belhanda kabizi denedi denedi az daha aticakti bitane.
ah be rengim keşke gelse ama o adam evertondan ayrılcak olsa en az 7 8 primier lig takımı teklif yapar

Sigurdsson'u kim ortaya attı arkadaşlar ? İmkansızı konuşuyoruz bizden öncen bir sürü taliplisi vardir zaten. Kaldı ki bu yönetim bu oyuncuyu alamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt