Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konusuna hocanın demecinden bir sonuca çıkamıyorum çünkü izlemedim sadece okudum dediklerini. Hocamız ne anlatmaya çalıştı vucut dili ve mimikleriyle söylediğinin bir 10 katını daha söyler genelde.

Galasevgisi taa çarşambaya kadar kap gelir dediğinde bitti yav
3 çarşamba geçti herhalde

Kiralık +opsiyon luyindama modeli gibi. Bir nevi zorunlu satın alma oluyor. Yüksek kiralık ücreti. Zorunlu satın alma ffpye yansıyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta avrupa ülkeleri keş paraya bakıyolar işte. Adamlar aç aç belçika pazarı buna çok daha uygun gibi..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili kardeşim transfer her takımda değişkendir.

Zamanında Ledesma ve Rosicky forma numarası bile seçmişken bu transferler iptal oldu. Öyle şov işlerine girmeyeceksin bilgi veriyorsan, bak duyum demiyorum bilgi diyorum.

Güzel kardeşim ben de sana diyorum ki yeri geliyor KAP'a bildirdiğimiz adamları alamıyoruz. Yönetim son noktayı koyamıyorsa adamın ne günahı var?

-Scott Piri'yi kimse bilmezken bu adam söylemedi mi?

-İ.C.C'yi bu adam söylemedi mi?

- Ekobo ve Okay'ın adı bilinmiyorken 24 ve 26 yaşında 2 oyuncuyla anlaşma noktasındayız demedi mi?

- Moder ve Jozw,ak'ın isimleri çıkmadan 10 gün önce ilgilendiğimiz adamların baş harfleri JM ve KJ demedi mi?

Ne yapsın bu adam, transferleri de mi kendi bitirsin? Hiçbir muhabir ya da duyumcu adamın yanından geçemiyor bilgi konusunda, siz de eleştiriyorsunuz pes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt